DJ_Pablo
Nowy
- Auto
- AR 147 1.6 TS / AR 156 SW 1.9 JTD / BMW E91 318i
Witam 8) Po długich poszukiwaniach stałem się właścicielem czerwoniutkiej Alfy 147. Na początku przyznam szczerze byłem troszkę zniechęcony opiniami na temat AR, jednak wszystko chyba zależy od konktretnego egzemplarza, a mój dokładnie sprawdziłem (samemu i w serwisie) - wiadomo, że ostrożności nigdy za wiele.
Co do autka, to mimo że wcześniej zakładałem zakup młodszego rocznika to jednak przeważył stan. Spotykałem Alfy kilka lat młodsze, które prezentowały się technicznie i wizualnie o wiele gorzej niż moja nowa wybranka.
Moja Alfa to rocznik 2001, silnik 1.6 120 KM. Autko bardzo zadbane. Tydzień po zakupie wymieniłem rozrząd, wariator, olej i wszystkie filtry.
Oto kilka fotek mojej nowej ślicznotki
Co do autka, to mimo że wcześniej zakładałem zakup młodszego rocznika to jednak przeważył stan. Spotykałem Alfy kilka lat młodsze, które prezentowały się technicznie i wizualnie o wiele gorzej niż moja nowa wybranka.
Moja Alfa to rocznik 2001, silnik 1.6 120 KM. Autko bardzo zadbane. Tydzień po zakupie wymieniłem rozrząd, wariator, olej i wszystkie filtry.
Oto kilka fotek mojej nowej ślicznotki