Alfa Romeo 145 ES by quattroporte88

Ano siedzi, książki z Politechniki zapomniałem wyciepać z bagażnika :D

No nowy wydech lepszy, nie wystaje jak w Cali albo BMW na zderzak :P

Masz lpg? Bo jak jechaliśmy przez Trzebinię to czułem zapach gazu jak wyprzedzałeś i masz korek w zderzaku, hmmm? :)

No nowy wydech lepszy, nie wystaje jak w Cali albo BMW na zderzak :P

Masz lpg? Bo jak jechaliśmy przez Trzebinię to czułem zapach gazu jak wyprzedzałeś i masz korek w zderzaku, hmmm? :)
Sam sobie odp na pytanie:) Ale mam dobrą sekwencje, założoną w świetnym zakładzie. Nie mam ŻADNYCH problemów, a jeżdżę duuużo taniej:D.

Wrzucam taka jedna, kolejną fotke:D

Jestem załamany. Po roku czasu Alfa mi klękła...:mad: Pierwsza awaria od czasu zakupu, spaliła mi się... żarówka mijania! AAAAAAA!!!!!!!!! Ja tego nie przeboleje chyba! :mad::mad:
Ostatnie zdjęcie gdy jeszcze była sprawna...

Niestety, czyli jednak potwierdza się opinia że Alfy są strasznie awaryjne. Na Twoim miejscu przesiadł bym się na jakiegoś VieśWagena ;)

U mnie z czasem lipa, wakacje się kończą, ciężko na jakąkolwiek sesję. Za chwilę alusy pójdą do garażu i zimę trzeba będzie przebiedować na stalowych 14'. Ale w czerwcu zdążyłem kochankę nawoskować:D Szkoda tylko że teraz stoi brudna w garażu, bo mi się nie chce z nią iść pod prysznic:D:D

Mała modyfikacja na zbliżające się długie noce:D Poprawa widoczności niesamowita!
Xenon 6000K, 35W

Ostatnia edycja:
Hmm Hidy ok ale max 5000K.
6000K w chińskich ksenonach wyglada juz nienaturalnie niebiesko.

Ta fotka jest nienaturalna kolorystycznie, bo robiona telefonem. Światło jest białe, z lekką otoczką niebieskości. Ładnie się prezentuje. Teraz tylko schować dowód, żeby nie zabrali haha:D

mnie okrzyczałeś. że ramek nie mam to ja cię okrzyczę też:) Gdzie znaczek alfy??:P
Hidy... różne opinie, jak mijając Cię będę dalej widział to spoko:]
Pozdro!

Ta fotka jest nienaturalna kolorystycznie, bo robiona telefonem. Światło jest białe, z lekką otoczką niebieskości. Ładnie się prezentuje. Teraz tylko schować dowód, żeby nie zabrali haha:D

tez wlasnie mi hidy dowiezli;pp(tata moj) i maja ponoc homologacje nabita TUV i E4:D i tez 6000k a jutro montuje ''zbryzgiwcze'' na lampy:P:D

ale lampa w której są zamontowane już NIE, tym samym ich używanie jest niezgodne z przepisami

dokladnie mimo to ze jest to soczewka... w razie jakies kolizji nie z twojej winy moga posadzic cie o to ze oslepiles sprawce niehomologowanymi lampami i wina bedzie juz twoja

Amortyzatory
Powrót