• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo 145 ES by quattroporte88

no tak tylko że lampa ma homologacje a po kolizji to nie wiadomo czy z lamp coś odczytasz ustawione dobrze HID-y nie ślepią przynajmniej tak jest w moim przypadku kiedyś mi jeszcze czasami mrugali teraz już nie a świecą ładnie :D:D:D

Tak dokładnie wyglądają moje HIDy. Obok 'piękna' Izane'go:D

kurde quatro alfa fajna ale zenony to juz nie moja bajka.... zwieśniaczyłeś edizione sportive i to nie będzie ci wybaczone..... Już nie pojedziesz na rakietowej tak ot sobie z moja żoną w jej aucie :/

Eh nie ma to jak ES'a:D Dodatkowo w jedynym słusznym kolorze!!!
Ja jestem w mojej zakochany na zabój:D

Co do hidów też mam (4300k) a w tym tygodniu wymieniam reflektory, bo zaczepy popękały... Zabaczymy jaka będzie różnica.

quattro male pytanko jak se spokojnie na 5 biegu jedziesz i masz 3k to jaka predkosc masz??

Przełożenia skrzyni biegów w TSie

1.4 TS
I 3,909
II 2,238
III 1,52
IV 1,156
V 0,919

1.6 i 1.8 TS
I 3,909
II 2,238
III 1,52
IV 1,156
V 0,971

2.0 QV TS
I 3,545
II 2,238
III 1,52
IV 1,156
V 0,946

Ostatnia edycja:
A tu takie małe wspomnienia (i najlepszy fotograf):D

Witam,

Ładna ładna sztuka <brawooo>

Ciekawe ze stylizacja zderzaka w 145FL i 147FL jest dosc podobna :)

Witam,

hehe bezcennne. To jest toooooo <ok>

HeHe wiem wiem, ciężko dorwać te fele, ale to są koty, trzeba polować, zeszłej zimy były takie na allegro, do lekkiego dopracowania, ale do 147 niestety nie pasują klimatem, za to do 145 bezapelacyjnie na TAK:crazy_pilot:

Amortyzatory
Powrót