S
showtime
Guest
Dzisiaj zostawilem autko do wymiany wszystkich paskow
ciekawe ile mnie to pociagnie z kieszeni.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
showtime napisał:Ale mi sie dzisiaj cisnienie podnioslo... :evil:
Stoje sobie w sklepie motoryzacyjnym, chcialem kupic silentblocki do prawego wahacza - przod. Mowie do goscia ktory sprzedaje: ALFA 145 1,9 TD, 95 rok
A tu slysze z tylu za mna: o Boze, tylko nie Alfa. Pytam kolesia: o co Ci chodzi?
A on do mnie: mialem Alfe, co to za padlina, wloskiego nigdy wiecej. Tak mi podniosl cisnienie, ze masakra :evil:
Boże, skad tacy ludzie sie biorą ;(
Gary napisał:showtime napisał:Ale mi sie dzisiaj cisnienie podnioslo... :evil:
Stoje sobie w sklepie motoryzacyjnym, chcialem kupic silentblocki do prawego wahacza - przod. Mowie do goscia ktory sprzedaje: ALFA 145 1,9 TD, 95 rok
A tu slysze z tylu za mna: o Boze, tylko nie Alfa. Pytam kolesia: o co Ci chodzi?
A on do mnie: mialem Alfe, co to za padlina, wloskiego nigdy wiecej. Tak mi podniosl cisnienie, ze masakra :evil:
Boże, skad tacy ludzie sie biorą ;(
Tak to juz jest, ze albo Alfy kochasz albo ich nienawidzisz. A dzieki takim kolesiom, jak ten w sklepie uzywane Alfy maja zla opinie i sa tanie ;-)
Twoja Bella showtime bardzo fajna! Jak jeszcze zmienisz felgi na zendera bedzie klasa!
pozdrawiam i duuuzo przyjemnosci z jazdy! :-D
goolf jak goolfmam wielu przyjaciół wśród posiadaczy VW ale w kombi
to wygląda jak..... bez urazy
o fuuuuu