S
showtime
Guest
Witam
Prezentuje swoją dziecinkę: Alfa Romeo 145 1,9 TD:
* Rok produkcji: 1995
* Silnik: 1,9 TD - 66 kW - przebieg 191.000 km
* Sprowadzony do kraju: 2005
Wyposażenie:
- elektryczne szyby
- centralny zamek
- wspomaganie kierownicy
- klimatyzacja
- elektryczne lusterka
- radio CD/MP3 JVC + wzmacniacz + sub Magnat XTC 1200
Zmiany/modernizacje:
- przyciemnione wszystkie szyby (łącznie z przednimi - na zdjęciach przód jeszcze nie był zrobiony)
- nowy lakier: malowanie całego samochodu w komorze lakierniczej (samochód kupiony w Polsce od kobiety, był porysowany i gdzieniegdzie poobijany)
Praktycznie seryjne wydanie, ale nieco odmłodzone... Chciałbym ją do końca wystylizować na Limited 500 - zamówiłem już tylny spojler nad klapę... Jestem jeszcze na etapie szukania alufelg - takich, jakie były oryginalnie w Limited 500 - bodajże ZENDER.
Oczywiscie wiem, ze nigdy nie bedzie ona prawdziwym Limited 500, bo to nie ten silnik, nie te zderzaki, nie to wnętrze. Ale chociaż troszke niech sie do niej upodoba, zeby sie buźka uśmiechała na jej widok
Prezentuje swoją dziecinkę: Alfa Romeo 145 1,9 TD:
* Rok produkcji: 1995
* Silnik: 1,9 TD - 66 kW - przebieg 191.000 km
* Sprowadzony do kraju: 2005
Wyposażenie:
- elektryczne szyby
- centralny zamek
- wspomaganie kierownicy
- klimatyzacja
- elektryczne lusterka
- radio CD/MP3 JVC + wzmacniacz + sub Magnat XTC 1200
Zmiany/modernizacje:
- przyciemnione wszystkie szyby (łącznie z przednimi - na zdjęciach przód jeszcze nie był zrobiony)
- nowy lakier: malowanie całego samochodu w komorze lakierniczej (samochód kupiony w Polsce od kobiety, był porysowany i gdzieniegdzie poobijany)
Praktycznie seryjne wydanie, ale nieco odmłodzone... Chciałbym ją do końca wystylizować na Limited 500 - zamówiłem już tylny spojler nad klapę... Jestem jeszcze na etapie szukania alufelg - takich, jakie były oryginalnie w Limited 500 - bodajże ZENDER.
Oczywiscie wiem, ze nigdy nie bedzie ona prawdziwym Limited 500, bo to nie ten silnik, nie te zderzaki, nie to wnętrze. Ale chociaż troszke niech sie do niej upodoba, zeby sie buźka uśmiechała na jej widok