• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo 145 1.6 16V

• Autor wątku Autor wątku Gibon16b
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

Gibon16b

Guest
Alfa Romeo 145 1.6 16v z 2000 roku. Alfa została przywieziona z Włoch w grudniu zeszłego roku i miała iść na sprzedaż, lecz została w moich rękach. Seryjne zawieszenie zostało zastąpione sportowym, amortyzatory ORAP i sprężyny EIBACH. Felgi 17 cali firmy TROCA. Dalsze zmiany już niedługo :)

No nieźle, fajnie, że sobie ją zostawiłeś! Bardzo mi się podoba, coś na styl tzw. "german style" Ja bym jeszcze jakiegoś fajnego wydechu poszukał.
Pozdrawiam.
- Rafał

Wydech zostaje seria został jedynie wycięty katalizator i wstawiona rurka. Chce właśnie utrzymać go w stylu "german"

dobra gleba, jedna z najładniejszych 145 jakie widziałem, a koło massz obłędne :D

german style? gdzie? :P

przecież to 145 po fl z progami od QV i bardzo ładnymi felgami które dobrze się komponują z całością.. bardzo ładna kolego, ja bym te lelgi pomalowal na srebrny połysk, bo teraz jest chyba mat?

heh Alfa nie będzie nigdy takim "germanem" jak np VW, ale chce w tym stylu ja utrzymać czyli nisko i szeroko, bez zbędnych lotek, dokładek, świecidełek itp:). Felgi nie długo idą do lakierownia teraz na nich tylko podkład jest, tylko niewiem jeszcze na jaki kolor: biały, srebrny lub grafit

Ciekawe felgi i konkretna gleba.
Radzę uważać na koleiny, wystające studzienki i tory:o

auto utrzymane w pieknym stylu:) uszanowanie:) a felgi do srebrnego to by grafitowe sie pieknie prezentowaly:)

Fura kozak..na zywo wyglada znacznie lepiej:cool: Przez to auto zacząłem inetresowac sie AR.

Kilka zdjęć niestety telefonem, do auta wskoczyła naba simoni racing i kierownica momo corse 30cm

świetna :D:D:D czasami żałuje że mam 156 a nie 145 bo fajnie je można zrobić tanim kosztem... Twoja jest idealnym przykładem :)

Amortyzatory
Powrót