Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

No cóż! Kiedyś dawno temu jeden handlarz felgami w Krk jeździł Spiderem z kozacką felgą, bardzo mi się to auto spodobało. Potem, jakies 6-7 lat temu, wspólnik mojego brata (architekt) poprosił mnie o pomoc w znalezieniu GTV. Koniec końców go nie kupił ale ja złapałem bakcyla. Zacząłem marzyć o włoskim coupe i wśród rozmyślań o Fiacie Coupe czy Maserati 3200 GT zawsze kończyło się na GTV V6. Bardziej podobał mi się Spider więc zacząłem z górnej półki czyli 3.2 ale ceny rozwalały na łopatki. Potem trafił się przypadkiem 3.0 12V w Szwajcarii. Dzięki Pawłowi z Wrocławia podjąłem decyzje w ciągu kilku godzin nie widząc auta i to był strzał w 10-tkę. W międzyczasie i przed pojawieniem się ogłoszenia na otomoto dostałem cynk o GTV 3.2 z Krk. Auto niby fajne ale odradzali mi go ludzie, którzy go serwisowali ostatnimi laty.