Alfa Giulia w 2014?

Ostatnia jest nawet niezła, ale zalatuje nową Mazdą 6.

w sumie to zgodze sie z Pawlem ale gdyby juz cos z tego to albo 1 albo ostatnia.Tak na marginesie to co to jest samochod widno;)??

Tak na marginesie to co to jest samochod widno;)??

Jak to co?! To znaczy, że z okresu wciskania ciemnoty "Siergiej" przechodzi teraz do fazy dnia i jest coraz WIDNIEJ. Jako, że Giulia ma być głównym dziełem tego ściemniania, to dostała nazwę zakładową "widno":)

Żadna z nich do mnie nie przemawia. Jestem zdania, że Giulia w realu będzie wyglądać naprawdę ładnie i że znowu stanie się samochodem, którego "chcesz mieć".

Marchionne w trakcie wywiadu dla włoskiej gazety po raz kolejny podkreślił, że Alfa Romeo nie jest na sprzedaż. Poinformował, że nowe samochody tego producenta, które zostaną zaprezentowane w kwietniu, będą znakomite i zmienią wizerunek marki.

Czekamy ...

No właśnie, bo już miałem pytać czy w Detroit doczekamy się jakiejś zajawki nowego modelu ... ale ok - czekamy do kwietnia zatem.

Ale to chyba dobrze nie?:-)

Szkoda tylko, ze prawdziwych silników juz nie będzie..

Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..

Cos sie tak uaktywnil na forum? :)

Moze to i dobrze, ale gdzie ten idywidualizm Alfa Romeo?

Sent from my iPhone

No przecież w Giulii będzie v6 Maserati :p

Wysłane z mojego Alcatel One Touch 6030X

No przecież w Giulii będzie v6 Maserati :p

Wysłane z mojego Alcatel One Touch 6030X

To ja wchodzę z nadzieją, że jakiś konkret od Ciebie przeczytam a tu jakąś utopię szerzysz:) Żeby mi to było po raz przedostatni! Następny post masz zapodać z co najmniej zdjęciem zakamuflowanej Giulii!

Cos sie tak uaktywnil na forum? :)

Moze to i dobrze, ale gdzie ten idywidualizm Alfa Romeo?

Sent from my iPhone

Pracuje teraz (chwilo mam nadzieje) tylko 12h dziennie wiec co tu robić w wolnym czasie jak zima na zewnątrz:-)
Za indywidualizm trzeba płacić niestety, Ferrari jest bardzo uńikalne wiec wybór jest:P

Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..

Amortyzatory
Powrót