Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
brązowa skóra w Giulia jest inna czy taka sama co w Stelvio?
No właśnie jak patrzyłem na te zdjęcia z brązową skórą w Giulii, to kompletnie mi to nie grało z tym co mam u siebie w Stelvio. Ja uważam, że czerwonej Alfy nie powinno łączyć się z czerwonym wnętrzem. Czarne (nudne) lub brązowe.calkiem inna - w stelvio jest duzo ciemniejsza - cos jak mleczna czekolada albo nawet i ciut ciemniejsza, za to w Giulii jest taka elegancka ruda
ale alfa nie chce tego oferowac, jakos maserati czy BMW nie ma z tym problemu...Czerwona skóra do granatu idealnie by pasowała.
gratulacje, czekamy na fotki.Zamówiłem:
- Alfa rosso
- brązowa skóra
- czerwony zacisk
- felgi 19 cali czarne
- H&K + skóra
Dzięki za pomoc, będzie na miejscu to wrzucę zdjęcia.
Zamówiłem:
- Alfa rosso
- brązowa skóra
- czerwony zacisk
- felgi 19 cali czarne
- H&K + skóra
Dzięki za pomoc, będzie na miejscu to wrzucę zdjęcia.
jak doposazysz mazde 6 do poziomu Giulii Super, czyli automat, silnik podobnej mocy, to roznica w cenie bedzie niezbyt duza, a zostanie FWD, super powolny automat i gorsze prowadzenie a tego w Mazdzie nie zmieni sie zadnymi opcjami. Przy porownaniu cen trzeba tez uwzglednic ze mazda rabatow nie daje a AR tak.Na szczęście zostaje Mazda za połowę tej ceny - co prawda zardzewieje zanim się kredyt skończy spłacać - ale przynajmniej jest obiektywnie nie za droga.
jak doposazysz mazde 6 do poziomu Giulii Super, czyli automat, silnik podobnej mocy, to roznica w cenie bedzie niezbyt duza, a zostanie FWD, super powolny automat i gorsze prowadzenie a tego w Mazdzie nie zmieni sie zadnymi opcjami. Przy porownaniu cen trzeba tez uwzglednic ze mazda rabatow nie daje a AR tak.
... 'sportowym sedanem' ...: Mazda 6, nowy peugeot 508
No nijak ich tak nazwać nie można... po prostu sedany. (aha, wracając do doposażania, to i o kombi Giulii "nijak" doposażyć się nie da ;-) )