Wiem.. ale świeże zdjęcie więc wrzuciłem.. Moim zdaniem sprawa jest tak utajniona, że nie dowiemy się nic więcej wcześniej niż w dniu premiery.
Znowu moim zdaniem.. śmiem twierdzić, że takich działań marketingowych nie stosował żaden koncern do tej pory. U nas tego nie widać, ale podejrzewam, że na rynku rodzimym każda plotka i informacja jest wypuszczona w media. Nie zdziwię się, jeżeli codziennie puszczają we "wiadomościach" kolejne info.
To ma być przełom dla marki i dla Włoch. Coś jak u nas pierdu-pierdu na temat syreny.
W takim przypadku wypusczalnie fałszywych informacji jest dla Alfy na rękę. Nie zdzwię się, jeżeli sami wykładają pieniądze firmom zewnętrznym na rendery.
Kolejny raz napiszę, że MOIM zdaniem nie po to w niespotykany dotąd sposób maskują samochód, żeby wypuścić samochód "ładny, ale nie wyróżniający się".
Ma być przełom. Pamiętajcie, że jedna Giulia już była, a projekt zarzucono. Ma to być samochód bez wad, na widok którego każdemu opadnie kopara.
Dla alfy ważny jest teraz rozgłos. Każda informacja, nawet jeżeli będzie fałszywa, np wejscia do produkcji w 2018r, ze znowu data zostaje przesunieta, że jeżdżą same muły, że projekt wydany 24 czerwca ma być z "kartonu" jest firmie na rękę. Nie ważne jak, ważne aby mówili.
I kolejne moje odważne przeczucie: samochód będzie pokazany w wersji finalnej. A na sprzedaż nie będziemy musieli długo czekać.