Po pierwsze primo, obaj nie macie Giulii w garażu i nic nie wskazuje na to, abyście mieli ją mieć (nic przynajmniej o tym nie wspominacie), a udzielacie się regularnie i namiętnie w tym wątku.
Nie widzę związku. To nie dział
Nasze Belle, a mnie
Giulia po prostu interesuje jako model AR.
Masz jednak rację, nie planuję obecnie zakupu
Giulii, co nie oznacza, że tego auta w ogóle nie kupię.
Dobrze wiem, jaki jest Anderson - kilka razy uderzył we mnie poniżej pasa (w Ciebie nie, tylko w Giulię), ale jednak na miejscu moderatorów nie banowałbym go i zachowałbym do niego więcej dystansu.
Żałuję, że poza - powiedzmy "polemiką" - z wpisami
Andersona nie dostrzegasz wielu moich postów zawierających informacje i fakty (nie tylko opinie) o
Giulii.
Dawno postulowałem - co się stało z czasem - temat o testach, zdjęciach itd., ale jak zapewne wiesz, i tam niełatwo jest niektórym trzymać się tematu, który jest bardzo czytelny.
Kilka razy i do mnie miał personalne wycieczki.
Nie wchodząc zaś w politykę (bon mota użyłem, bo akurat pasował do kontekstu), odnoszę wrażenie, że część z Was po prostu potrzebuje takiego
Andersona. Mam na myśli i formę i treść. Ja akurat nie.
Wyjaśnij mi jeszcze tylko, dlaczego mam akceptować tu mantrę i zachowanie
Andersona? Regulamin forum jest po coś.
Co do dystansu masz jednak rację.
Zapewniam Cię, że jeśli założy on swój temat "
Anderson - o Giulii" moich wpisów tam nie znajdziesz.
Nie wiem nawet czy się znacie, dla mnie jest nickiem
Nie znamy się.
Niestety coraz więcej userów tego forum jest tylko nickiem znikąd, a to ośmiela do różnych zachowań, jak to w necie.
I tylko gdzie tu miejsce dla modelu tak ważnego z punktu widzenia FCA, i to nie w kontrze do Stelvio, a obok?