Archi
Aktywny
Giulia jest super (to na temat).
a to już nie, ale może coś tam wyjaśnia
https://pl.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes
a to już nie, ale może coś tam wyjaśnia
https://pl.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zgadza się. Jeździłem tymi autostradami, o któtych piszesz i mam takie same odczucia.Co nie zmienia faktu, że zwłaszcza w byłym enerdówku jeździ się tak sobie - a pod Monachium, gdzie autostrady są całkiem niezłe, ma się spore szanse, żeby zamiast pruć, ile fabryka dała, będziemy stali 4 godziny w korku... Dużo przyjemniej się jeździ po autostradach we Włoszech, gdzie są odcinkowe pomiary prędkości na odcinkach po 30-40 km i ludzie nawet Ferrari jeżdżą grzecznie 130 - ruch jest płynny, nawet na obwodnicy Mediolanu, gdzie jest po 6 albo i więcej pasów momentami i mnie się nie udało natrafić na żaden wypadek.
polecam hiszpańskie, te bezpłatne czyli większość. Ruch niespecjalny, radarów mało, odległości duże, można pociskać![]()
Panowie, porównujecie 30 letnie drogi z naszymi nowymi. Zobaczymy jak nasze autostrady będą wyglądały za lat 10. Przy takich kosztach jakie poszły na nasze drogi robienie dróg asfaltowych to jest jakis mało śmieszny żart. I jeszcze się tłumaczyli że betonowe nie nadają się na nasz klimatW Czechach, Austrii i Niemczech jakos się nadaja.
dojrzewam do Giulii Veloce. Nawet kobietę już przekonałem.![]()
Też bym chciał! Ale trochę mnie męczy że za mniejszą kasę można mieć Golfa R z generalnie tańszymi leasingami więc różnica w cenie robi się jeszcze większa.
Przejedź się z Pragi do Bratysławy i z powrotem. Tylko przygotuj tylko kasę na remont zawieszenia jeśli w ogóle dasz radę przejechać. W Polsce każdy jest ekspertem od wszystkiego, także od budowy dróg i mostów. Po co w ogóle ludzie studiują budownictwo?
Wracając do tematu, ja dojrzewam do Giulii Veloce. Nawet kobietę już przekonałem.![]()
Jeśli ktoś poważnie rozważa wybór między Giulią a Golfem RS, tzn że jest na tym forum (bez obrazy) przypadkowo. Więc jeśli na poważnie, to zrezygnuj w ogóle z rozważania i wal do salonu VW. Masz gwarancję taniego leasingu i to że niczym się nie będziesz wyróżniał.
Każdy ma prawo jeździć czym chcę, wybierać to co chce i dobrze się z tym czuć - ale w takim razie Alfa Romeo to zupełnie nie ten adres.
Golfem R się nie będę wyróżniać? Ty tak poważnie? I tak giulia to ten adres bo jakość wykonania jest podobna i ceny/osiągi porównywalne. To że jedno ma najpierw napęd na tył potem na przód a drugi na odwrót też nie ma za dużego znaczenia bo i tak esc nie wyłączę w giuli. I serio mam kupić alfę tylko dlatego że się wyróżnia??? No chyba nie tędy droga, no ale w sumie Zachar zrobił film o tym że większość mężczyzn nie myśli tylko patrzy przy zakupie auta.
Golfem R się nie będę wyróżniać? Ty tak poważnie? I tak giulia to ten adres bo jakość wykonania jest podobna i ceny/osiągi porównywalne. To że jedno ma najpierw napęd na tył potem na przód a drugi na odwrót też nie ma za dużego znaczenia bo i tak esc nie wyłączę w giuli. I serio mam kupić alfę tylko dlatego że się wyróżnia??? No chyba nie tędy droga, no ale w sumie Zachar zrobił film o tym że większość mężczyzn nie myśli tylko patrzy przy zakupie auta.
Golfiarzy nikt o to nie pyta.
Pytania, czemu jezdzisz alfą i czy czesto się psuje, przerabiałem ze sto razy
zrobiłem 7 tysięcy kilometerów jesienią w Portugalii, Hiszpanii, Francji i Niemczech i ani jednej giulii nie widziałem.
....a czymże się tak strasznie wyróżnia na drogach giulia? podobieństwem do bmw3? i w ogóle,. gdzie ta giulia na drogach? zrobiłem 7 tysięcy kilometerów jesienią w Portugalii, Hiszpanii, Francji i Niemczech i ani jednej giulii nie widziałem.
Nie przesadzajmy panowie. Facet chce mocnego golfa, jego prawo. W świadomości społecznej będzie zawsze mądrzejszy, bo wybrał auto pewniejsze i lepsze. Tak myśli większość ludzi po prostu. A wy możecie zaklinać rzeczywistość i co z tego. Jak was ktoś zobaczy w giulii, to 7 na 10 pomyśli: o, pewnie jedzie do warsztatu.
Taka jest brutalna prawda, taki wizerunek ma marka i to też wpływa na marną sprzedaż. Pytania, czemu jezdzisz alfą i czy czesto się psuje, przerabiałem ze sto razy. Golfiarzy nikt o to nie pyta.
To wielki sukces Giulii, że potencjalny klient, który śni po nocach o mocnym Golfie bierze także Alfę pod uwagę, choć inny segment, włoszczyzna itp . Ten przykład świadczy o tym jak dobrą "prasę" ma ten model.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
....a czymże się tak strasznie wyróżnia na drogach giulia?