[Giulia] Alfa Giulia- 2015

pierwsza fota -> lifting przodu Giulietty? wygląda na zupełnie inną linię świateł/maski i zderzak

Pewnie AR stwierdzilo, ze 159 jest tak piękne, że nowy model powinien wygladac tak samo ;)

W Genewie - Alfa Romeo Giulietta Collezione oraz MiTo Racer. Lifting + silniki.

Pewnie AR stwierdzilo, ze 159 jest tak piękne, że nowy model powinien wygladac tak samo ;)

trudna sprawa.... to auto w zasadzie stylistycznie jest tak dopracowane, że kazda zmiana to by już było disco polo....
poza tym, 159 jest za mała, za mało rozepchana, jak na dzisiejsze potrzeby. Muskularne auta mają być teraz, a nie takie eleganckie i szczupłe, jak 159.

159 szczupła? Moim zdaniem przez poszerzone błotniki wygląda bardzo muskularnie. Fakt- duża nie jest.

pisząc o muskularnosci wyjasnię co miałem na myśli:
zestaw sobie mazdę 6 z poprzedniej generacji, tej, z ktorej pochodzi 159, z obecnie produkowaną "szóstką".

To własnie ta róznica, to "napakowanie", dla mnie coś obrzydliwego ale rozumiem cel pakowania.

Ogolnie to wydaje mi sie, ze jak juz pokaza ta giulie czy wszystko jedno jak sie to bedzie nazywalo to okres wyczekiwania jest na tyle duzy ze sie wszyscy tutaj skasztanimy :)

Dodano po 6 minutes:

To drugie zdjęcie kryje 4C Spider. Pierwsze to na 99% stare zdjęcie 159 ( tutaj podobne:http://www.northgatealfashop.co.uk/...50903185 Car Cover 159 interior_w450_h400.jpg ).
Moze to tylko takie zdjecie ale mam wrazenie, ze jest za duze na 4c spider. Z tylu w kadrze jest chyba 4c ?

Ostatnia edycja:
Samochód pod kocykiem z pierwszego linku to 159, z drugiego 4C Spider i myślę, że kolega Belfer ma rację.

To jest na pewno 4C, widać po kształcie zderzaka. I na 99% to są zdjęcia z innych Motor Szołów, bo stoisko Alfy na ten rok w Genewie wygląda zupełnie inaczej.

Ogolnie to wydaje mi sie, ze jak juz pokaza ta giulie czy wszystko jedno jak sie to bedzie nazywalo to okres wyczekiwania jest na tyle duzy ze sie wszyscy tutaj skasztanimy :) ...QUOTE]

a wersja produkcyjna wywoła wielkie rozczarowanie, po tak długim okresie wyczekiwania

Mam panowie takie oto wieści z tego materiału www.omniauto.it/magazine/29239/salone-ginevra-rilancio-alfa-romeo
Sam tekst dotyczący TIPO 952 po wypluciu przez translator (niestety włoskiego dopiero się powoli uczę):

To return the Alfa Romeo brand to the role it deserves it takes more; everyone knows, first and foremost men of the Alfa.
And they also nearly completed, that "other": maybe not will be called Giulia, but however and the sedan that will be unveiled on 24 June and aims to challenge the BMW 3 Series and Audi A4.
Meanwhile, here in Geneva alfisti (and others) can redo your eyes with the 4C Spider, the variant discovery of sporty mid-engine and rear-wheel drive chassis closer to the track to the road.

A więc Marchionne mówi: prawie skończyli Tipo 952, co do nazwy jeszcze nie wiadomo czy Giulia czy coś innego. Będzie to sedan rywalizujący z BMW 3 i AUdi A4 z premierą 24 czerwca 2015.

Mamy marzec, to będzie gorąca wiosna dla Alfisti! :)

L.

Ostatnia edycja:
Nic nowego w tym filmiku nie powiedzieli ::P
Nowej Alfy w Genewie nie ma. Na stoisku mozna zobaczyć Alfę 4C. Informacje co do nowego samochodu będa 24 czerwca. Nie wiadomo czy auto będzie się nazywało Julia. to tyle na temat

Amortyzatory
Powrót