Tzn? Możesz rozwinąć jak pracują kierunki w Giulii?innego niz w 159 trybu pracy kierunkowskazow.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tzn? Możesz rozwinąć jak pracują kierunki w Giulii?innego niz w 159 trybu pracy kierunkowskazow.
Czytam co piszę i wiem co piszę.
Ty natomiast wykręcasz aferę o JEDNO auto!
.
Tzn? Możesz rozwinąć jak pracują kierunki w Giulii?
Nie ma KRS'a to ktoś musi robić Giulii czarny PR
Ale to przecież takie polskie. Szukanie dziury w całym i drążenie tematu na siłę, nawet gdy nie ma się często argumentów/dowodów.
Tzn? Możesz rozwinąć jak pracują kierunki w Giulii?
W polskim TG 08/2016 wspominany już tu test Giulii QV Chrisa Harrisa oraz "Dlaczego Alfa dla nas się liczy" Jason'a Barlow'a (z 6C 1500 SS, Giulią TI Super, 33/2 Daytona, 75 Turbo Evoluzione, 8C Competizione i Giulią QV).
PS. do ostatnich kilku stron
A wystarczyło już dawno zamknąć ten wątek na rzecz dwóch innych - "Giulia - fakty" (zawierający obiektywne dane) oraz równie
potrzebny "Giulia - opinie" (z komentarzami dziennikarzy motoryzacyjnych i forumowiczów).
Byłoby miejsce i na fakty - dla tych, którzy tylko ich szukają (bez zamęczania indywidualnymi historiami i odczuciami) oraz właśnie opinie - do których każdy ma prawo (choć uważam, że najlepiej w oparciu o jakieś doświadczenie, i wyrażoną raz, a nie jak mantra w wiadomych przypadkach na blisko 900 stron - bo z panującego tu chaosu trudno osobom śledzącym ten wątek znaleźć istotne dla nich informacje, zatem dla obserwatorów zewnętrznych może to się okazać wręcz niemożliwe - a przy tym nużące, zaskakujące, może śmieszne albo i żenujące).
Ja bym tak zrobił (o co prosiłem, i nie tylko ja). A tak pozostaje nam nie najlepiej świadczący o nas wątek pełen OT, personalnych ataków, urażonych ego i wszystkiego poza Giulią (to tak a propos wizerunku modelu).
Szkoda.
Co by na tym forum nie zrobić to i tak znajdą się ludzie tworzący wieczny OT.
Ale rękawiczki są.
Alfa jest w takiej sytuacji, że nie może sobie pozwolić nawet na JEDNO takie auto. Po prostu nie może. Jeśli tego nie rozumiesz, rację ma Dareek.
Gulia pojawiła się wreszcie także w łódzkim Autotraperze https://www.facebook.com/pages/Autotraper/223885794401052?fref=ts
Niestety póki co nie ma jeszcze jazd testowych.
z tym, ze Auto Moto nie dostrzega faktu, że będą benzyny. Utyskuje nad tym, że poza QV są tylko dwa diesle do wyboru
ten słupek zabiera część pola widzenia nawet na wprost. Zwróćcie na to uwagę.