[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja tam widzę oponę 225/50 R17 jak w 159

attachment.php

Załączniki

• IMG_6258.jpg
    IMG_6258.jpg
    83.4 KB · Wyświetleń: 870
A ktoś widział wnętrze na przykład na tej stacji benzynowej?
Ładują byle co czy jednak normalne?

To juz chyba na 100% bedzie diesel 2.2? Masakra będzie z rejestracją auta sprowadzonego. Jak policza 18% od 100 000 pln wartosci ksiazkowej to wyjdzie 20 000pln sam koszt rejestracji.. Za szybko nie pojeździm Żulią.

Ciekawe jaki już ma przebieg :)

To juz chyba na 100% bedzie diesel 2.2? Masakra będzie z rejestracją auta sprowadzonego. Jak policza 18% od 100 000 pln wartosci ksiazkowej to wyjdzie 20 000pln sam koszt rejestracji.. Za szybko nie pojeździm Żulią.

Zejdź na ziemię:) Nigdy nie liczą od faktycznej wartości rynkowej a poza tym ile będzie takich rocznych Giulii na zachodzie do sprzedania? Potem ceny spadną i będzie podobnie, jak było z 3-4 letnimi 159 2,4.

po raz kolejny okaże się że benzyna jest bardziej ekonomiczna. 1.8 TBi 240KM powinno w zupełności wystarczyć. QV jest o 20-30k droższa od cywilnej Julki w podobnym wyposażeniu. Gdyby Żulia zaczynała się od 120k, to sensowny silnik byłby za ok 150-160k. Da radę.

Ciekawe jaki już ma przebieg :)

Haha a co chcesz odkupić? Dogoń i zaproponuj cenę powołując się na prawidła runku- z każdym 1kkm Alina tanieje o 1% . Poczekasz do końca testów to kupisz za "dycha" u Mirka :)

Czyli, że te oklejone Alfy to są Alfetty zamiast Giulii? Panowie z Bielska, możecie zmierzyć auto dla potwierdzenia tej tezy? :D

Byłby to ciekawy zabieg, oczy skierowane na Giulię a tu bam Alfetta i Giulia.

We Włoskim artykule stoi, że silnik TBI ma mieć 330HP. Czy to możliwe, żeby dodali tyle koksu do 1.75? I teraz pytanie jaki silnik będzie w 4C QV. Właśnie ten?

4c QV? Wątpię żeby coś takiego powstało

Czyli, że te oklejone Alfy to są Alfetty zamiast Giulii? Panowie z Bielska, możecie zmierzyć auto dla potwierdzenia tej tezy? :D

Byłby to ciekawy zabieg, oczy skierowane na Giulię a tu bam Alfetta i Giulia.

We Włoskim artykule stoi, że silnik TBI ma mieć 330HP. Czy to możliwe, żeby dodali tyle koksu do 1.75? I teraz pytanie jaki silnik będzie w 4C QV. Właśnie ten?
Z tego co kojarzę to pisali o 2 litrowym uturbionym benzyniaku, który w wersji biturbo miałby właśnie mieć te 330 koni (albo 300).

Haha a co chcesz odkupić? Dogoń i zaproponuj cenę powołując się na prawidła runku- z każdym 1kkm Alina tanieje o 1% . Poczekasz do końca testów to kupisz za "dycha" u Mirka :)

Cena niska bo elementy zle spasowane sa :D Zalezy jaki tam silnik jest...

Czy ja wiem? Maserati to to nie jest... Zawsze myślałem, że najpierw się samochód testuje, a potem jest premiera, ale Włosi widocznie wiedzą lepiej :).

Amortyzatory
Powrót