• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Alfa Giulia- 2015

Lepszy od 2.0 TFSI to akurat żadne wyzwanie...

Mój kolega, zatwardziały miłośnik Audi by Cię teraz przeklął :D Z resztą pod tym względem ja jestem już przeklęty na wieki.

Swoją drogą pewnie zobaczymy kilka owoców downsizingu, ale to obecnie norma. Ważne, aby silniki miały swój indywidualny charakter.

Nie wiem czy było, ale tak może wyglądać SW, choć podobno ma nie być wersji kombi ...

a tak wersja cywilna

SW wedlug mnie super

Jeśli jesteśmy na forum Alfa Romeo, a nikt się nie chce ścigać (za to o chipowaniu, doklejaniu spojlerów, glebach czy też o tym, czy Giulia QV będzie szybsza od M3 dyskusje toczą się non stop) to można się zastanowić, czy użytkownicy rozumieją znaczenie terminu "Coure Sportivo"...

Wracając do tematu - na tym zdjęciu wcale nie wygląda jak BMW. Wow :).

sorry ale ja mam tylko SW i w dodatku z dieslem,a pozatym nigdy nie krecilo mnie cos takiego jak tor bo do tego potrzeba jeszcze jakis umiejetnosci wiec Radku wybacz. Pozatym powiem Ci tyle, ze kazdy wydaje SWOJE pieniadze tak jak chce i robi ze swoim autem to co chce

- - - Updated - - -

no to kolo jest super

Mój kolega, zatwardziały miłośnik Audi by Cię teraz przeklął :D Z resztą pod tym względem ja jestem już przeklęty na wieki.

Swoją drogą pewnie zobaczymy kilka owoców downsizingu, ale to obecnie norma. Ważne, aby silniki miały swój indywidualny charakter.
Tak wiem, też mam znajomych dla których wytwory inżynierów VAGa są kwintesencją bezawaryjności i gwarancją najlepszych osiągów. A jak jest w rzeczywistości wszyscy wiedzą. Od 2.0 TFSI i 2.0 TDI to mogą sobie o tym pomarzyć ;-)
Ale, że to temat o Giulii to nie rozmawiamy o helmutach. Nie wypowiadałem się do tej pory, bo moje pierwsze wrażenia były bardzo mieszane tak jak przeważającej liczby osób tutaj. Ale z każdym dniem podoba mi się ona bardziej. Niektóre rzeczy mogłyby wyglądać inaczej, jednak najważniejsze jest to, że ona w końcu właśnie jest i daje jakieś nadzieje na odbudowanie pozycji marki. Bo ta technologia, jeśli tylko nie okaże się przesadnie awaryjna, potrafi rozbudzić emocje.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

To jeszcze Carabinieri :)

attachment.php

Załączniki

• Giulia carabinieri2.jpg
    Giulia carabinieri2.jpg
    12.2 KB · Wyświetleń: 616
Ręczny jest ten elektryczny na guziczek? Masakra

- - - Updated - - -

powiem jeszcze jedno patrzac na 159 i Giulie obok to naprawde piekna 159 wyglada juz staro

- - - Updated - - -

powiem jeszcze jedno patrzac na 159 i Giulie obok to naprawde piekna 159 wyglada juz staro

Zrób sobie polerkę a nie opowiadaj takich rzeczy :P 159 to inny samochód

Giulia SW wygląda bardzo interesująco:D (choć to tylko wizualizacja:P)bo wtedy mniej przypomina "serie 3";)

Pierwszym modelom 159 stuknie za chwile 10 lat i mimo swojego ponadczasowego designu (o ktorym wśród handlarzy krążyły legendy, że wymyślił go sam Cygaro), nie da sie ukryc ze ta konstrukcja ma swoje lata.

Zrób sobie polerkę a nie opowiadaj takich rzeczy :P 159 to inny samochód

Dobra rada ide pucować i klaść druga warstwę wosku na swoją ;)
Mnie ciekawi czy Giulia spider bedzie 2 czy 4 miejscowa ;)

Ostatnia edycja:
Giulia SW wygląda bardzo interesująco:D (choć to tylko wizualizacja:P)bo wtedy mniej przypomina "serie 3";)

A znalazłeś pierwowzór swojej 147?

W poście #3286 jest filmik z białą Julią, gdzie redaktor wyraźnie mówi w 50 sek że tył JULII (tylne lampy) przypominają te w MASERATTI Grant Turismo z 2007r, a nie są takie same jak w Superberbie! Pozdrawiam tego człowieka zprzed kilku stron wcześniej, który woli równać się do gorszego (skoda), niż lepszego.

ogarnijcie sie juz z tymi lampami, bo za chwile Wam zrobie wywód, że lampy jednej bawarki sa jak te z lanosa ;)

Dzisiejszy dialog przy obiedzie z moją siostrą:
-Widziałaś nową Alfę Gulię?
-Chyba Giuliettę.
-Nie, Gulię.
-Zmienili nazwę?
(...)

:D :D :D

Dzisiejszy dialog przy obiedzie z moją siostrą:
-Widziałaś nową Alfę Gulię?
-Chyba Giuliettę.
-Nie, Gulię.
-Zmienili nazwę?
(...)

:D :D :D

To prawie jak w tym kawale : Brunetka do blondynki mówi : zawołaj windę a blondynka, woła winda winda...:)

ogarnijcie sie juz z tymi lampami, bo za chwile Wam zrobie wywód, że lampy jednej bawarki sa jak te z lanosa ;)

Masz na mysli E90 w sedanie przedlift - tak, kuper wygląda całkiem jak lanos (białe światła cofania robią swoje) i beemiarze mają to w cewce, a co niektórzy tutaj już genezę w skodzie znaleźli.

Malkontenci.

Amortyzatory
Powrót