[Giulia] Alfa Giulia- 2015

• Autor wątku Autor wątku KRS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Rzeczywiście, jest ta fotka dokładnie w tym linku co podrzuciłeś, nie widziałem jej niestety wcześniej, przez to dałem się uwieść :cool:
No cóż, fotka pokazująca wizję AR 169 więc (pewnie) segment wyżej, co nie zmienia faktów, że dalej mi się podoba :)

Bo wygląda naprawdę dobrze i budzi szacunek jak 159 :)

Prawdopodobnie to nie jest finalna wersja Giulii tylko nadal muły z nadwoziem posklecanym z części innych aut (niekoniecznie Alf). Z ciekawości oglądałem zdjęcia zamaskowanej Giulietty sprzed sześciu lat i nie dość że pod maskowaniem nie szło się doszukać znanych kształtów Julki, to raz dostrzegłem lampy z Bravo, raz z Punto, fałszywe tylne klamki itp. A już ówczesne wizualizacje były zupełnie nietrafione. Więc w tym wypadku też prawda wyjdzie na jaw dopiero na oficjalnej prezentacji.

A daj linki do tych zdjec julki sprzed 6 lat...

Dzisiaj natknąłem się na takie zdjątko w sieci, osobiście nie miał bym nic przeciwko "TAKIEJ GIULII" :)
170446-alfa_giulia__2015_-905624_10153941738579256_7738427027321753495_o.jpg

Piękna, najładniejsza wizualizacja.

Nie widziałem, żeby ktoś już to pokazywał:

Screen z Auto Świat usunięty ze względu na prawa autorskie.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Mam gazetę i te zdjęcia z AŚ widziałem parę lat temu,niczym nie popisali się znowu.

Auto-Świat powinien się u nas nazywać Auto-Fakt, jak jego niemiecki pierwowzór: Bild -> Auto-Bild ;)
Bujda na kółkach we wszystkim, co drukuje Ringier Axel Springer...

No Audi A4 to na pewno zachwyci stylem. Klękajcie narody... Co do techniki, pewnie będzie większy ekran i łatwiejsze dokowanie ajfona :D.

Jak na mój amatorski gust to dzisiaj lub jutro powinna się pokazać jakaś "szpiegowska fota" podgrzewająca atmosferę :) i zwracająca uwagę ludzi, którzy sympatyzują z Alfą, choć na co dzień nie śledzą tego co się dzieje w temacie.

95% watku to o d... Rozbic, wszyscy specjalisci majacy pelna wiedze rynkowa:) Panowie... Jeszcze pare dni i wszystko sie okaze, czy piekna czy nie itd ps. Przezywacie a wiekszosc z was nie kupi z braku $... Wiecej luzu:) rozmowa jak na targu miedzy babami

Pawełku, pamiętam temat "alfa giulia w 2012", pamietam temat "alfa giulia w 2014" a w tym temacie, tegorocznym, wiemy, że auto pojawi się w salonach w 2016:))
przez ten czas inne marki, firmy, rozwijają się, gama modeli oszałamia, styliści idą do przodu (zobacz nowe korzystne oblicza dupowozów jak skoda czy tojka), a my możemy tylko pisać i oglądać ghibli poowijane ciemnymi szmatami:)
doszło do tego, ze wszyscy oczekują cudu
więc nawet jak pojawi się ładne auto, roczarowanie będzie uczuciem dominującym
do tego doprowadził Sergio Marchionne.
przy okazji zamordował Lancie.

wszystkie wizki z grubsza pokazują coś takiego, lub podobnego. I pewnie takie to coś będzie. Ładne, może ale czy to warte tylu lat czekania:)?

Nie spodziewajmy się czegoś co nam zniszczy mózgi.
To będzie normalne ładne auto w stylu AR. I tyle.

A że długo czekaliśmy to nie dlatego, że je takie ładne chcieli zrobić tylko dlatego, że w ogóle nie robili :)

Jeśli osobiście będę rozczarowany to dlatego, że mi po prostu może auto nie podejść... a nie dlatego, że "tyle czekania a tu normalne auto".

Amortyzatory
Powrót