Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Chyba tak (W sensie gulia I Stelvio przynajmniej tak wynika z opisu na stronie) w sumie ciekawa opcja. https://www.alfaromeo.pl/mopar/alfaconnectdo każdego auta to można dołożyć ?
Zupełnie nie rozumiem w czym jest problem aby to funkcjonowało w Polsce.
U mnie działa bez żadnych problemów czy ograniczeń, ale ja mam przedlift. Piszecie tu np. o włączaniu świateł - ja mogę włączyć zdalnie tylko awaryjne. Otwierać/zamykać przez telefon też nie mogę - w przedliftach z fabrycznym alarmem ta funkcjonalność była niedostępna, nie wiem jak to wygląda w poliftach.
Czyli podobnie jak zamykanie z klapy bagaznikaMam polifa z alarmem i mogę zamykać i otwierać przez telefon. Jako ciekawostka. Jak zamykam przez telefon to nie składają się lusterka. Kluczykiem już tak.