blandor
Nowy
- Auto
- BYŁA ALFA ROMEO 147 2.0 TS 2002r JEST TOLEDO 2 2.3 v5
tez mam TS-a i złego słowa powiedzieć nie mogę.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
no a moja 3.0 w mieście 18-20 i za nic nie chce zejść niżej.
kolego chciałbym żeby to była prawda co piszesz ale moja niunia czy ma się w spalaniu co jej producent nakazał. a pisze na stronie 230 że w mieście 19.4 poza miastem 9.3 mieszany13. co bym nie robił takie ma spalanie.Spalanko nawet na manualną skrzynie było by spore, a teoretycznie z automatem powinna palić jeszcze mniej :|
no też dużo zależy od tzw miasta, jedno drugiemu nie równe...kolego chciałbym żeby to była prawda co piszesz ale moja niunia czy ma się w spalaniu co jej producent nakazał. a pisze na stronie 230 że w mieście 19.4 poza miastem 9.3 mieszany13. co bym nie robił takie ma spalanie.
nieprawda!!! Jeździłem automatami wiele lat i to najróżniejszymi, i mogę śmiało powiedzieć, że umiejetne obsługiwanie sie automatem może doprowadzić do niższego spalania jak w manualu!!! zwłaszcza w mieście!!!
a co to znaczy umiejętnie obsługiwać się automatem. ja próbowałem jeździć jak to mówią głaskać pedał gazu i za nic nie chce palić mniej. być może mam coś nie tak, chociaż komputer nic nie pokazał świece wymienione, filtry też.nieprawda!!! Jeździłem automatami wiele lat i to najróżniejszymi, i mogę śmiało powiedzieć, że umiejetne obsługiwanie sie automatem może doprowadzić do niższego spalania jak w manualu!!! zwłaszcza w mieście!!!
]
tylko zauważ, że jak w automacie puszczasz pedał gazu to on po chwili zrzuca na luz i pali tyle co na postoju a w manualu jak puścisz pedał to schodzi razem z obrotami nie pobierając paliwa... no chyba, że się mylę![]()