Alfa 166 po malowaniu by SYSUNIAdq

• Autor wątku Autor wątku SYSUNIAdq
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W tej chwili temat można ponownie otworzyć . Zainteresowani sprawą zostali poinformowani w formie pisemnej . Na przyszłość mniej emocji Panowie .

Ugryzę się tym razem w język, chociaż korciii. Ładnie wygląda, wrzuć jakieś 17" i będzie pięknie, a i mała korekta softu by się przydała :D

Ugryzę się tym razem w język, chociaż korciii. Ładnie wygląda, wrzuć jakieś 17" i będzie pięknie, a i mała korekta softu by się przydała :D

felgi na przyszły sezon. Miały być 20 calowe lecz rozstaw śrub sie nie zgodził no i lipa. a co masz na myśli mówiąc korekta softu??

Ostatnia edycja:
hehe nie nie ingerencji w softa nie robie nie chce:P:P mam zamiar sprzedać alfine i kupić inną
:P

mi osobiscie ten kolor nie odpowiada, taki jakiś nijaki

a teraz co kupujesz? tez 166? ;] za ile poszla jezeli mozna spytac :P

za 15 500. teraz kupuje bmw e36 coupe w wersji m technik 2.5l vanos 192 konie. sytuacja zmusza :P ale mimo tego alfa zostanie w sercu na zawsze :D

Zamieniasz piękną Alfę na najpospolitsze BMW w polsce :/

Każdy kupuje to co chce :) a e36 w coupe daje dużo frajdy :) Moja rodzina gustuje w BMW :P i wiem czym pachnie frajda jazdy takim autem. Ostatnio kuzyn zrobił swapa do e36 na silnik 4.4 litra :P to zamiata.
SYSUNIA pamiętaj o tym ze vanos potrafi sie zawiesic i wtedy jest lipa :P a myśle ze będzie ci sie zawieszał bo będziesz katował ta e36 :P

SZCZERZE POWIEM ZE TO BMW MNIE ZASKAKUJE JEST TYLKO STRASZNIE ZDRADLIWE BO JADAC PO DESZCZU NA 5 I DODAJAC GAZU POTRAFI SKOPCIC GUME NIE WIADOMO KIEDY ;/ A TAK TO FAJNY WOZIK:p:p HEHEH SZCZERZE MOWIAC FLAY NIE KATUJE JEJ BO NIE MA POTRZEBY. ALFE ZEBY ROZPEDZIC TRZEBA BYLO JEJ CISNAC A TO PO PROSTU IDZIE JAK PRZECINAK Z KAZDEGO BIEGU. A CO DO WYPOWIEDZI ALFASOUND MANIA NIE JEST ONA TAKA POSPOLITA BO MA TAKIE SAMO WYPOSARZENIE JAK 156 Z 2000 ROKU A MOZE I LEPSZE. NO I W KONCU JEST TO COUPE A NIE ZWYKLY SEDAN POSPOLITY. NO I NIE JEZDZI NIA DRES TYLKO KTOS KTO KOCHA ALFY A GUSTUJE W BMW.

Wyłącz caps lock:)
W temacie BMW nie jestem goło słowny brat ma fioła na punkcie BeMek i ma właśnie coupe e36 z tym że dwulitrową , może to i frajda z racji tylnego napędu, ale.....
W każdym bądź razie każdy ma to co lubi.Pozdrawiam.

Wyłącz caps lock:)
W temacie BMW nie jestem goło słowny brat ma fioła na punkcie BeMek i ma właśnie coupe e36 z tym że dwulitrową , może to i frajda z racji tylnego napędu, ale.....
W każdym bądź razie każdy ma to co lubi.Pozdrawiam.
no wiesz 2 litry a 2.5 jest to ogromna roznica. mam szczescie rowniez ze kupilem z motorem nie zajezdzonym tylko w bardzo dobrej kondcji. i powiem ze wymiata nieprzecietnie :D moim zdaniem alfa powinna jak najszybciej wypuscic wozik z tylnim napedem o duzej mocy z 6 cylindrowym motorem i zeby byla tak trwala jak bmw:P wtedy mysle ze zrobila by jeszcze wieksza furore:D

A ona teraz nie lata po Olsztynie? Widzialem ja na Twoich chyba jeszcze blaszkach (zapisalem 'sprawdzic KPR' w telefonie ;) )

Tak konkretnie to pod wydzialem czegostam UW-M kolo strazy miejskiej. Zmierzylem tak z bliska, bo z psem spacerowalem, ale nie zagadalem, bo jakas ragazza na fotelu pasazera siedziala.

Amortyzatory
Powrót