Panowie
Sprzedaję moją alfę 166 V6 2.0 TB BUSSO. Po prostu nie jest mnie stać na utrzymanie 3 samochodów. Mam jeszcze brere 2,2, Mito QV.
Władowałem w 166 bardzo dużo kasy - przez te ostatnie pół roku. Robiłem pod siebie. Samochód jest piękny, lakier prawie idealny.
Skóry, fotele podgrzewane elektryczne. Rok 98. Przebieg 177k km. Żyrardów. Telefon do mnie: 698 90 70 70
Cena: 23 600 pln.
Tutaj poniżej daję co ja zrobiłem:
-nowe sprzęgło
-kompletne zawieszenie: sprężyny, amortyzatory, wahacze (przód i tył)
-nowe opony Pirelli
-nowa maglownica (stara dołączona – do ewentualnej regeneracji)
-wysprzęglik
-wymiana świec
-wymiana oleju w silniku i skrzyni
-regulacja zaworów
-poduszki silnika
Prace wykonane przez poprzedniego właściciela (2024 r.):
-rozrząd
-zregenerowana tapicerka kierownicy
-hamulce przód i tył
Na wszystkie wykonane prace posiadam rachunki.
Lakier niemal idealny, jedyna wada to delikatna korozja na jednym z łączeń. Poza tym samochód prezentuje się fenomenalnie. Klima sprawna. Zmieniarka też.
Silnik był sprawdzany kamerą endoskopową – stan cylindrów i gładzi bardzo dobry, olej czysty, bez osadów. Auto jest zadbane i użytkowane z głową.
Wady:
Nie odbija mechanizm kierunków - mam zakupiony już plastik do wymiany. Wziąłem od kolegi z forum.
Nie działa tempomat - albo ja nie umiem go uruchomić.
Alfa jest wystawiona na otomoto, gdyby ktoś chciał VIN, numery rejestracyjne i datę pierwszej rejestracji. Na razie stoi na podwórku pod kocykiem i czeka na nowego alfisti.
www.otomoto.pl
Sprzedaję moją alfę 166 V6 2.0 TB BUSSO. Po prostu nie jest mnie stać na utrzymanie 3 samochodów. Mam jeszcze brere 2,2, Mito QV.
Władowałem w 166 bardzo dużo kasy - przez te ostatnie pół roku. Robiłem pod siebie. Samochód jest piękny, lakier prawie idealny.
Skóry, fotele podgrzewane elektryczne. Rok 98. Przebieg 177k km. Żyrardów. Telefon do mnie: 698 90 70 70
Cena: 23 600 pln.
Tutaj poniżej daję co ja zrobiłem:
-nowe sprzęgło
-kompletne zawieszenie: sprężyny, amortyzatory, wahacze (przód i tył)
-nowe opony Pirelli
-nowa maglownica (stara dołączona – do ewentualnej regeneracji)
-wysprzęglik
-wymiana świec
-wymiana oleju w silniku i skrzyni
-regulacja zaworów
-poduszki silnika
Prace wykonane przez poprzedniego właściciela (2024 r.):
-rozrząd
-zregenerowana tapicerka kierownicy
-hamulce przód i tył
Na wszystkie wykonane prace posiadam rachunki.
Lakier niemal idealny, jedyna wada to delikatna korozja na jednym z łączeń. Poza tym samochód prezentuje się fenomenalnie. Klima sprawna. Zmieniarka też.
Silnik był sprawdzany kamerą endoskopową – stan cylindrów i gładzi bardzo dobry, olej czysty, bez osadów. Auto jest zadbane i użytkowane z głową.
Wady:
Nie odbija mechanizm kierunków - mam zakupiony już plastik do wymiany. Wziąłem od kolegi z forum.
Nie działa tempomat - albo ja nie umiem go uruchomić.
Alfa jest wystawiona na otomoto, gdyby ktoś chciał VIN, numery rejestracyjne i datę pierwszej rejestracji. Na razie stoi na podwórku pod kocykiem i czeka na nowego alfisti.
Używany Alfa Romeo 166 1998 - 17 000 PLN, 177 351 km - Otomoto.pl
Interesuje Cię Alfa Romeo 166? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.
Załączniki
Ostatnia edycja: