Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Można jeździć eko, tylko po coPotwierdzam. Jeszcze nie widzialem na drodze jtsa w 159, oprocz ojca Alfy. Wbrew negatywnej opinii...bardzo fajne silniki, dosyc fajnie brzmia. Wkurza jedynie dosyc wysokie spalanie.
JTS jak sam zauważyłeś fajnie brzmi. Ja mam podobne spalanie - w trasie jak jadę bardziej dynamicznie to podchodzi pod 9.1.8ts kolo 12l krecac sie wokol komina trasa to 8l. Kolejny na pewno bedzie 2.2jts lub jak fundusze pozwola tbi.
Z tego co obserwuję, to w Giulii tendencja benzyniaków jest wzrostowa. Na dobrej drodze159 jts jest mało spotykany,bo z tego co wiem 90% 159 wychodziło z jtd
Wysłane z mojego LG-H440n
Oczywiście ,że mogę się mylić ,ale szukając 159 w ogłoszeniach bardzo duża ilość to diesle .Z tymi 90% to trochę przesada - TBi jest sporo, poza tym 1.8 mpi, 1.9 i 2.2 jts i 3.2 V6... Wątpię żeby to było tylko 10%
Dokładnie,bo przyzwyczajeń ludzi się nie zmieni,że diesel jest oszczędny i jużWiększość to diesele bo handlarze takie ściągają, całe szczęście moda na diesela już przemija
Och jak to dwuznacznie zabrzmiałojeżdżę Alfami 20 lat i ciągle ich nie naprawiam
Fajnie , że kolejny Jts na forum
ja do tej pory spotkałem na drodze jednego JTS-a![]()
Taki mały " smaczek "
Pokaż załącznik 224299
No i czarnula trochę przetestowana,nie będę się chwalił ile poszła,ale chciała jeszcze więcej
.Przy tym spalanie średnie (100 km miasto/100 km trasa)wyszło ok.11 litrów,a sama trasa raczej nie powinna przekroczyć 8 litrów,więc jest ok
![]()