Alfa 156 2.5 v6 od piotrasa

Poprawiłeś wygląd swojej AR ,to może teraz kolej na poprawienie trakcji auta .
Q2 w ASO to wydatek rzędu 1500-1700 pln + montaż

A w kolizji w tył czasami nie miała ta 156 ?? bo nie ma napisu 156 i lampa w klapie jest niżej jak w nadwoziu tak na moje oko ,poza tym ok maszyna :)

A w kolizji w tył czasami nie miała ta 156 ?? bo nie ma napisu 156 i lampa w klapie jest niżej jak w nadwoziu tak na moje oko ,poza tym ok maszyna :)

Nie miala kolizji wszystkie szczeliny sa rowne ;) wydaje ci sie kolego ;) a co do napisu to sam bym go usuną jak by byl , musze podpiąć kompa bo wmienilem sonde moze ktos by mial chwile czasu jutro to bym podjechał czy gdzies sie ugadali :>? taki mini spocik przy okazji :>?

heh umnie w planach tez zrobić aby tak pięknie wyglądała jak twoja;] ale pomaleńku moze uda sie na razie mam progi od GTA, które czekają na pomalowanie... i zamontowanie.
długo swoja doprowadzałeś do takeigo stanu? i mniej wiecej jak cie to kosztowało?

ja ją juz taka kupilem teraz pozostalo mi tylko dbanie o nia;) w tym miesiącu ściemniam lekko szybki

Czarna najlepsza:D

Dzieki kolego:)

Jako ze temacik troszke zamilkł to chce sie pochwalic nowym modem, ze tak powiem doszedł wczoraj filtr powietrza gąbkowy z Pipercrossa. Nie mogelm sie powstrzymac i odrazu po nasaczeniu go olejkiem zalozylem do niuni ;) pierwsze wrazenia :

- ze srodka nie słyszę zbytniej roxnicy, zeby byl jakis inny dzwiek, ale narzeczona mowila, ze na zewnątrz fajnie slychac. A co do pracy silnika czuje ze lepeij sie zbiera w dolnych i w gorych partiach .

niebawem nagram filmik :)

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Dzieki kolego:)

Jako ze temacik troszke zamilknol to chce sie pochwalic nowym modem ze tak powiem doszedł wczoraj filtr powietrza gąbkowy z Pipercrossa nie mogelm sie powstrzymac i odrazu po nasaczeniu go olejkiem zalozylem do niuni ;) pierwsze wrazenia :

- ze srodka nie słyszę zbytniej roxnicy zeby byl jakis inny dzwiek ale nazeczona mowila ze na zewnątrz fajnie slychac a co do pracy silnika czuje ze lepeij sie zbiera w dolnych i w gorych partiach .

nie bawem nagram filmik :)
Jaka cena za pipercrossa?
Pozdrawiam.
- Rafał

Ja dla odmiany powiem - aaaale lipa! nic gorszego nie było? hehe a tak na poważnie śliczna włoszka :)

sesyjka udana ale ja i tak ładniej prezentuję się na tle tego zamku :P

fajna alfa ;) też mi się podoba, a propos widzę że masz nowe oponki pochwal się co zakupiłeś

aa to sa zimowki jeszcze tyl continental 225/50 przod micheliny 205/50

Dbaj Piter o Alfice :)
Piękna Włoszka.
pozazdrościć tylko :) Pozdrawiam Fana Włoszczyzny :)

Zrób fotki komory silnika, najlepiej pare bo chciałbym zobaczyć jak masz pomalowany kolektor, pokrywe itd, Malowałeś przepustnicę bo na fotce nie bardzo widać

Amortyzatory
Powrót