Alfa 156 2.5 v6 od piotrasa

Piotras

Nowy
Auto
156 2.5 \6/
GTA LOOK Alfa 156 2.5 v6 od Piotrasa-

:agree:;):DMODEL : 156
KOLOR : Nero 601
SILNIK : 2.5 V6 ( 4 WAŁKI)
UKLAD DOLOTOWY : lekko zmodyfikowany
UKLAD WYDECHOWY : od kata kwasówka zakończona tłumikiem csc
ELEKTRONIKA i ELEKTRYKA : el. szyby, el. szyberdach, el.lusterka, centralny zamek, klima, podgrzewane fotele
UKLAD NAPĘDOWY: manual 6
ZAWIESZENIE: obnizona, lacie 205/50/R17
UKLAD HAMULCOWY: nawiercane tarcze
BODY-KIT: pakiet GTA
ŚRODEK: skóra
CAR-AUDIO: cos tam łupie
Felgi : GTA 17"

Ostatnia edycja:
Piękna bestia :) Miałem okazję widzieć na żywo i poczuć moc :D Gratuluję zakupu!

naprawdę piekna alfa potwierdzam opinnie kolegow (tez widzialem i jezdzielm) ;) czemu jeszcze nie przerejestrowałeś ?

W tym tygodniu bede ja musial przerejestrować ;)narazie lans na WM ze tak pieknie wygląda bella to zasługa Huberta która tak dopiescicl :) ale ja juz czatuje na zderzak z GTA tylni gadalem z gosciem i moze uda mi sie go kupic;)

styl, komfort i co równie ważne jak nie najważniejsze :P - moc ;) nic dodać nic ująć-klasa sama w sobie :D

Gratuluje! miło, że taka śliczna 156'tka jeździ w sąsiednim mieście!

Te felgi sa w miare dostepne w porownaniu do tylniego GTA :/ heee;) musle zeby kiedys jakas sesyjke zrobic naszych bell z okolicy ;)

Swieza wiadomosc :) jeszcze niema go w domu ale bedzie w najblizszym czasie zderzak GTA Tył orginal:) mysle wtorek sroda ;) trzmac kciuki zeby przerobka sie udala:)

Ostatnia edycja:
no Kochanie...jak założysz ten planowany oryginalny zderzak to alfa będzie wyglądać niczym prawdziwe GTA ...:rolleyes: choć moim skromnym zdaniem już teraz wygląda cudnie....a kto wie co Ty jeszcze wymyślisz....jakieś mody w silniku...?? 3,2?? hmm...co Ty kombinujesz?? :rolleyes: jedno jest pewne...będzie się działo ;)

GTA to jest coś ! Prawdziwy rarytas wsród 156 na polskich drogach.
2,5 V6 w tym modelu mówi samo za siebie.

Pozdrawiam !

Sławek

ja ja kupilem nei dawno a co do samego silniak to jestem pod ogromnym wrazeniem elastyczna praca silnika ladnie wchodzi i ciagnie na obrotach rowno chodzi

Dzis spotkalem sie ze znajomym ktory kupil odemnie HONDE i zabiera ja do Holandii :

Ostatnia edycja:
Jak tam tylni zderzak GTA? Zamontowałeś już?
Pozdrawiam.
- Rafał

finasne gonia takze narazie cisza:/ nie stety ale napewno bedzie .

Jak ktos ma lustrzanke to moze był by chetny na jakas sejsie zdjeciowa:>?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót