Cześć
Daaaaawno mnie tu nie było, więc pora lekko odświeżyć temat i sprzedać parę newsów związanych z moją 147
A więc to co wpadło to m.in.:
- wahacze przód meyle HD
- nowe łożyska na tył
- nowy wysprzęglik
- nowe tarcze i klocki P+T
- nowe śruby do kół
Ale to w sumie raczej eksploatacja
Dodatkowo zrobione audio:
- wygłuszenie wnętrza taśmami
- głośniki przód Hertz 200W, na tyle jeszcze seria
- radio Pioneer
- skrzynka Lanzar MAX + wzmacniacz na dodatkowym okablowaniu
Moim zdaniem gra bardzo dobrze, w planach może lepsze tweety.
Jeśli chodzi o wnętrze, wpadły kubełki z GT z wersji blackline. Ciemna skóra z czerwoną nicią. Wnętrza zyskało bardzo dużo na plus
Scudetto oraz dolne kratki wleciały w czerń. Wydaje mi się, że przy tym kolorze to jedyny słuszny wybór
W planach nadal pozostaje:
- przyciemnić szyby
- zrobić coś z felgami (odświezyć) albo jakieś nie ori na naciągu, ale wtedy już by trzeba bawić się gwintem a na ten moment nie wiem jak go ruszyć. Jak jest jakiś spec w okolicach zagłębia/śląska to chętnie się umówię
- przyciemnić lampy (tu się waham)
- odświeżyć zaciski (na żółto?)
- no i wiadomo, jest apetyt na modyfikacje mocy, ale tu bez budżetu 3-4 tyś nie ma sensu. Jeśli bym już zaczął coś działać w tym kierunku to: FMIC, może większe wtryski, lepsze turbo, sprzęgło w kevlar i najlepiej przeszczepić skrzynie 6b no i program. Wtedy można myśleć o 200+, ale no jak pisałem.. tu już trzeba szykować worek siana
Sorry, za brak jakiejkolwiek aktywności, ale w sumie nic spektakularnego się nie działo

pochłonęło mnie też życie codzienne, a dopiero ostatnio wpadły większe mody to stwierdziłem, że pora zaktualizować ten nudny temat
+Parę fotek z Włoskiej Wiosny 2019, stąd pozdrowienia dla wszystkich

Zdjęcia ze wspaniałą czarnulką od [MENTION=47116]konrad53[/MENTION]
Pozdro freaki