• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[147] Alfa 147 by Tevsky

Ale Ci się trafiła rejestracja :D Zimówki w stali?

No to uwaga!!! zamontowane.. wygląd 2/10 , czarne kosy czekają na wiosne :cool:, a na tych trzeba tą zimę jakoś przeboleć. :D Także no.. tak to wygląda
Łapcie fotki porównania czarnych 18" z srebrnymi 16". Pora roku nie wybiera..
zima.jpg
zima1.jpg
zima2.jpg

Witam. Jako, że wiosna idzie to pora się jakoś zacząć przygotowywać.. :cool:
Po kupnie zrobione:
-rozrząd
-płyny
-nowe świece żarowe
-nowe opony z felgami na zime

W tym sezonie letnim mam w planach:
-przyciemnić szyby
-tylne lampy na czarno
-wywalić całe eco
-przelot od kolektorów z zachowaniem końcowego Remusa
-i jak wystarczy pieniążków to może jakiś program na te 150-160km

I teraz mam takie dwa pomysły wizualne, i wiadomo auto robi się pod siebie, ale chciałem spytać co wy o tym sądzicie:
1) zmienić czarne alfowskie 18" na 18" w stylu JapanRacing
np. jr-22-new-model-jr-wheels-japan-racing-2.jpg

2) Pomysł z wlepą na przednią szybę w tym stylu
Moda-Carpe-Diam-Jakości-Vinyl-Biały-Naklejki-Odblaskowe-Samochod&oacute.jpg

I pytanie: w miarę okej pomysł czy raczej wieś i nie robić tego?
To takie plany wiosenne, ale wolę wcześniej ruszyć z tematem. Pozdro mordeczki. Czekam na opinie :D

JRy są spoko, ale te twoje ori też także zależy co ci się podoba :D wiocha to nie będzie xD
Co do naklejki na szybę - sam się zastanawiam, tylko coś w stylu "alfaholicy.org" myślałem i mniejsze niż na tym zdjęciu

JR fajne są, ale nie licz na duży concave przy mniej niż 9 cali.
Jak dla mnie wlepa be.

no ładne cacko :) mam wrażenie jakbym kiedyś się obejrzał na drodze za tym autkiem :) a jest to bardzo możliwe bo widzę z okolic :)

JRy są spoko, ale te twoje ori też także zależy co ci się podoba wiocha to nie będzie xD
Co do naklejki na szybę - sam się zastanawiam, tylko coś w stylu "alfaholicy.org" myślałem i mniejsze niż na tym zdjęciu
JR fajne są, ale nie licz na duży concave przy mniej niż 9 cali.
Jak dla mnie wlepa be.
Hmm, zobaczymy co wpadnie na wiosnę. Wiecie ile mogę wołać w razie czego na te moje 18"?
Właśnie myślałem coś w stylu takimi większymi zawijasami "Alfaholicy" i pod spodem drobnymi zawijasami np. "grande famiglia" :cool:

no ładne cacko mam wrażenie jakbym kiedyś się obejrzał na drodze za tym autkiem a jest to bardzo możliwe bo widzę z okolic
Hmm.. często jestem w Kato to może widziałeś :D
Raz jak jechałem na DK86 przed Ikeą to mijałem jedną 156 na ramkach i pozdrowiłem awaryjnymi a on długimi :D ale nie wiem czy to ty byłeś

Brzydkie te Japan Racing jak niewiem co ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Witam. Jako, że wiosna idzie to pora się jakoś zacząć przygotowywać.. :cool:
Po kupnie zrobione:
-rozrząd
-płyny
-nowe świece żarowe
-nowe opony z felgami na zime

W tym sezonie letnim mam w planach:
-przyciemnić szyby
-tylne lampy na czarno
-wywalić całe eco
-przelot od kolektorów z zachowaniem końcowego Remusa
-i jak wystarczy pieniążków to może jakiś program na te 150-160km

I teraz mam takie dwa pomysły wizualne, i wiadomo auto robi się pod siebie, ale chciałem spytać co wy o tym sądzicie:
1) zmienić czarne alfowskie 18" na 18" w stylu JapanRacing
np. Pokaż załącznik 220336

2) Pomysł z wlepą na przednią szybę w tym stylu
Pokaż załącznik 220337

I pytanie: w miarę okej pomysł czy raczej wieś i nie robić tego?
To takie plany wiosenne, ale wolę wcześniej ruszyć z tematem. Pozdro mordeczki. Czekam na opinie :D

u mnie tak z wlepką wygląda :) kwestia gustu :)

IMG_20160702_144803.jpg

Amortyzatory
Powrót