Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Miałem mieć SBE NR13 ale mi gwizdneliAle Ci się trafiła rejestracja Zimówki w stali?
Ale Ci się trafiła rejestracjaZimówki w stali?
masz coś do stali? xD
No bywa noTak to jest jak sie nie mieszka w słonecznej Californii
Jakoś tą zimę trzeba przebolećTevsky, no co zrobisz jak nic nie zrobisz? No nic nie zrobisz no. Taki klimat ;D

JRy są spoko, ale te twoje ori też także zależy co ci się podoba wiocha to nie będzie xD
Co do naklejki na szybę - sam się zastanawiam, tylko coś w stylu "alfaholicy.org" myślałem i mniejsze niż na tym zdjęciu
Hmm, zobaczymy co wpadnie na wiosnę. Wiecie ile mogę wołać w razie czego na te moje 18"?JR fajne są, ale nie licz na duży concave przy mniej niż 9 cali.
Jak dla mnie wlepa be.
Hmm.. często jestem w Kato to może widziałeśno ładne cacko mam wrażenie jakbym kiedyś się obejrzał na drodze za tym autkiem a jest to bardzo możliwe bo widzę z okolic
Z concave moje ulubione ?To wezmę concave, Twoje ulubione
- - - Updated - - -
A co myślicie o czarnym scudetto?
Pokaż załącznik 220407Pokaż załącznik 220408
to na wiosnę pomyślimyZ concave moje ulubione ?
Taki żarcik no..
Czarne scudetto do srerbnej fajne
Witam. Jako, że wiosna idzie to pora się jakoś zacząć przygotowywać..
Po kupnie zrobione:
-rozrząd
-płyny
-nowe świece żarowe
-nowe opony z felgami na zime
W tym sezonie letnim mam w planach:
-przyciemnić szyby
-tylne lampy na czarno
-wywalić całe eco
-przelot od kolektorów z zachowaniem końcowego Remusa
-i jak wystarczy pieniążków to może jakiś program na te 150-160km
I teraz mam takie dwa pomysły wizualne, i wiadomo auto robi się pod siebie, ale chciałem spytać co wy o tym sądzicie:
1) zmienić czarne alfowskie 18" na 18" w stylu JapanRacing
np. Pokaż załącznik 220336
2) Pomysł z wlepą na przednią szybę w tym stylu
Pokaż załącznik 220337
I pytanie: w miarę okej pomysł czy raczej wieś i nie robić tego?
To takie plany wiosenne, ale wolę wcześniej ruszyć z tematem. Pozdro mordeczki. Czekam na opinie![]()

Już mam mega koncepcje moim zdaniemu mnie tak z wlepką wygląda kwestia gustu
Lub jego braku :/