• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa 147 1.9 16v Szczecin

• Autor wątku Autor wątku yeye
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja mogę powiedzieć, że fotele przetestowane na torze, są ok.
Teraz nastąpi test długodystansowy.
Postanowiłem wrzucić foty na 18" Smoor / Zender Competition, ponieważ ściągam i pewnie czeka je małe odświeżenie i dopiero w next roku wrócą.
Zakładam z powrotem 17" Ti z uwagi na wyjazd do Albanii, a tam nie wiem co zastanę.
Autorem zdjęć jest cuoreventi, który z przypadku zrobił mi foty na brudny aucie.

Ostatnia edycja:
Przyjedź na spota to zobaczysz na żywo, efekt będzie dużo lepszy

Ostatnia edycja:
Postaram się podjechać swoim brudasem, chociaż wstyd pokazać się bo jeszcze strasznie niedopieszczony jest

coś w ten deseń
Nie wiem czy chcesz znać dokładne szczegółymapa.png

pytam w sumie z ciekawości bo w sierpniu byliśmy przecież z alfaholikami w sumie pod albanią ( Czarnogóra , okolice Bar , Ulcinj )

- - - Updated - - -

uważaj w BiH na foto i pajaców ze stacjonarkami :-) ale w wiekszości przypadków mrugają ostrzegając :-)
no ale nawet jak trafią to nie ma najgorzej :-) ( przekroczenie o 26 , 76 na 50 = 40 ichnich czyli ok 21E )
fotka jeszcze nie doszła :-)
drogi BiH - słabe ( jak są :lol: ) bo kilka km za przejściem MN/BiH - po prostu droga znika i jest żwir :lol:
szerokość drogi od granicy - ok 3m :-) , pobocza brak , było wesoło , i jeszcze była stłuczka przed nami :-)

- - - Updated - - -

drogę powrotną z urlopu mieliśmy chyba nawet taką samą aż do bratislavy - no ale nie widzę konkretów

Ostatnia edycja:
szczegóły
mapa3.pngmapa 4.pngmapa5.png

to trochę mnie zmartwiłeś z tymi drogami, ale jakoś dam radę, mam nadzieje.
Dzięki za informację

Gt full bagaż na 225/40/18 objechala to i inna objedzie :p

Głowa do góry

no i czemu nie lecisz prosto przez Niksic ?
p.s.
niksicko - suuuuper piwko - kup sobie zapasik ( całe 2 tygodnie na tym objechaliśmy i jeszcze do PL braliśmy - bardzo dobre )

Chcę zawitać do Parku Narodowego Durmitor, a Zabljaka jest szybciej moją drogą.
Pewnie piwo będzie dostępne w całej Czarnogórze to pewnie zakupię.
Dzięki za informację

Założyłem już 17", jak je zobaczyłem to myślę sobie, ale małe, do tego ten balon :D

Auto z wyprawy wróciło z 2 przypadłościami:
- delikatnie pęknięty zderzak od spodu
- nowa kompletna półoś

Wyprawa bardzo udana, polecam ten kierunek.
DSCN2362.jpgDSCN2363.jpgDSCN2364.jpg

Auto ma już nalatane 221 tysięcy.
Na obecny sezon zimowy założone felgi Ti oraz Pirelli Sottozero 2 w rozmiarze 205/50 17
Ostatnio wymieniłem górne wahacze oraz łączniki stabilizatora.
Już nigdy więcej eksperymentów z Fastem, teraz założone oryginały z ASO.
Zdjęcia z ostatniego spota w Szczecinie
IMG_9466.jpg IMG_9468.jpg IMG_9471.jpg IMG_9482.jpg IMG_9486.jpg
IMG_9493.jpg

rozważam powoli sprzedaż

Cena podana na PW

W ostatnim czasie:
jak co 10 000 km
- wymiana oleju, tym razem nie Millers,a Gulf 5W40
- filtry paliwa, oleju i powietrza (nienawidzę go wymieniać w tym aucie)

przeciwpyłkowy to przyjemność w porównaniu do powietrza

Amortyzatory
Powrót