Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Z tego co wnioskuję Update nie był konieczny.
Płytki to Verbatim CD-R wypalone na prędkości x10.
I przy obu płytach komunikat o błędzie odczytu z CD.
Czyli doopa blada.
Tak jak mówiłem. Mapy polski są ale nie na nasz system. Pewnie ktoś szukał do innego auta i tak mu się wklepało że niby do 166 też pasują. Często z częściami też tak jest. Ludzie myślą że jak do jednej alfy pasuje to już do wszystkich będzie. No ale temat chociaż trochę ożywił nadzieje
Oczywiście w pośpiechu pisząc o 2 płytach zapomniałem dodać, że ta druga to była mapa Polski. Innych nie próbowałem. Zamierzam natomiast zrobić inną próbę. Mam ori płytę mapy DE z 2004r i spróbuję ją skopiować na normalne CD. Zobaczę wtedy jak czytnik sobie poradzi bo może to wina płyty/nagrania etc.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.