• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Aktualizacja firmware Nav Connect

zauwazylem ze mapy z 2013/2014 nie sa zby aktualne. nie ma autostrady od tarnowa do krakowa na przyklad

Edycja map Connect Nav zakończona w 2011r. Aktualizacje NTG1 i NTG2 dotyczą tylko europy zachodniej. Aktualizacja mapy Polski to RT3 system kompatybilny.

Witam.
Czy na sofcie 12.3 pójdą mapy RT3 ???
Pozdraiwam

Ostatnia edycja:
wiem że było ale myślałem że są jakieś nowsze a poza tym albo źle nagrałem albo na złej płycie bo wogóle mi nie czyta map.

Ja kupilem jakies dwie najtansze plytki w kauflandzie i nagralem je z predkoscia 4x na laptopie marki dell. Moze to komus pomoze
Pozdro

Witam.

Czy mógłby ktoś podesłać zdjęcie jak to wygląda w wersji 12.3 po naciśnięciu przycisku MAIN/DARK?
Chodzi mi głównie o to czy jest możliwe wyświetlanie spalania i zasięgu po prawej stronie ekranu.

Z góry dzięki

Pzdr

Witam.

Czy mógłby ktoś podesłać zdjęcie jak to wygląda w wersji 12.3 po naciśnięciu przycisku MAIN/DARK?
Chodzi mi głównie o to czy jest możliwe wyświetlanie spalania i zasięgu po prawej stronie ekranu.

Z góry dzięki

Pzdr

Nie wygląda tak w starym sofcie. Tutaj po naciśnięciu pojawia się menu nic więcej. Jak wciśniesz na dłużej to navi po prostu wyłącza ekran (robi się czarny).

Witam,jestem Marek, mogę prosić o przesłanie tego firmware do Connect Nav+?

Widzimy, że jesteś nowy, ale skoro ślicznie znalazłeś odpowiedni temat do zadania swojego pytania, to patrzac na poprzednia strone- nr.26 w poście 258 było to samo pytanie, a w poście 259 odpowiedź na nie...
Nikt nie każe czytać 27 stron tematu, ale 1-2 strony chyba można...:cool:

Tak,sorry czytałem posty od pierwszego w góre a nie ostatnie więc już znalazłem.Dzięki.

@marqo tak lookam na zestaw map na Twoim gryzoniu i widzę, że są wszystkie na 2013 - 2014 oprócz PL. Źle patrzę czy faktycznie ostatnie są 2012 - 2013?

Zablokowali mi ten plik mapy PL, ale postaram się go dograć na nowo.

a czy ktoś może już namierzył 2014-2015

Witam
Po ciezkiej walce z nawigacja zamontowana w mojej 159 poleglem!! Nagrałem kilka plyt wszystkimi programami jakie tylko mi polecano i nawigacja nie pokazuje mi dróg. W głownym menu pokazuje sie co prawda ikonka "maps" i jest aktywna ale po wlaczeniu nawigacji pokazuje mi sie sama strzalka. NIe wiem co jest grane. Zdjece przedstawia to czym mowie. Dodam jeszcze ze wersja oprogramowania to 12.3. Jak ktos ma jakies rady lub rozwiazanie prosze o pomoc. Pozdrawiam
attachment.php

Załączniki

• 10751955_869081843126226_2007086447_n.jpg
    10751955_869081843126226_2007086447_n.jpg
    41.1 KB · Wyświetleń: 345
Amortyzatory
Powrót