Kurynio
Nowy
Witam, mam Stelvio z drugiej ręki z wersjami oprogramowania: mv i tv 002.009.043 oraz mapy 10266.9478. Jakie są aktualne?
Tutaj masz wszystko opisane:
https://www.alfaowner.com/threads/ho...dates.1185573/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam, mam Stelvio z drugiej ręki z wersjami oprogramowania: mv i tv 002.009.043 oraz mapy 10266.9478. Jakie są aktualne?
Ciekawe co nie tak jest z MV132 który wcześniej wypuścili
Ciekawi mnie co bym zyskał aktualizując mój infotainment w Giulii MY`19 do najnowszej wersji, obecnie mam MV-081.000.004 i wszystko działa spoko.
niewielkie różnice, np MV090 vs MV085 poprawił że radio się wyłączy jak wychodzisz z auta podczas rozmowy telefonicznej i przełączysz z BT na słuchawkę - 85 i starsze wtedy 20minut miały odpalone radio jeszcze zanim usnęło.. 85 vs 81 nie pamiętam.Ciekawi mnie co bym zyskał aktualizując mój infotainment w Giulii MY`19 do najnowszej wersji, obecnie mam MV-081.000.004 i wszystko działa spoko.