Nic ze strony i sklepu. Ucinają z normalnego tłumika końce i spawają podwójne na miejscu w ich zakładzie.
Dzięki za info, właśnie dostałem od nich odpowiedź, że wykonali je pod wymiar.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nic ze strony i sklepu. Ucinają z normalnego tłumika końce i spawają podwójne na miejscu w ich zakładzie.
Będzie głośniej i bardziej basowo, ale dalej znośnie. Właśnie wróciłem z trasy 2x700km. Dzieci, żoną na pokładzie, klapy otwarte i nikt nie narzekał.Hej, jak to jest ze zmianą brzmienia wydechu po "przepaleniu" (czyli pewnie 1-2tys km)?
Wydech robi się głośniejszy/cichszy, bardziej/mniej basowy?
Założyłem wczoraj Ultera z klapami i zastanawiam się czego się spodziewać, bo póki co mam mieszane uczucia![]()
teoretycznie nie powinno sie zmienic nic w brzmieniu
A czy ktoś ma wydech ulter w AR Giulia 2.0 200KM? Przymierzam się do tego najtańszego: https://allegro.pl/oferta/tlumik-ul...D4yNJ-Bexxp3ElNAMMPGt2RMT1u914OoaAjS5EALw_wcB
Głównie wkurza mnie, że mam zderzak z dwiema końcówkami ale jedną fejkowąFajnie oczywiście jak będzie też trochę wyraźniejszy dźwięk ale za taką kasę nie oczekuje oczywiście cudów
Oglądam te ich filmiki ale ciężko coś wyłapać czy to jakkolwiek brzmi. Druga sprawa to czy ten wydech podejdzie do Giulki 2.0 200KM czy tylko do 280KM?
A czy ktoś ma wydech ulter w AR Giulia 2.0 200KM? Przymierzam się do tego najtańszego: https://allegro.pl/oferta/tlumik-ul...D4yNJ-Bexxp3ElNAMMPGt2RMT1u914OoaAjS5EALw_wcB
Głównie wkurza mnie, że mam zderzak z dwiema końcówkami ale jedną fejkowąFajnie oczywiście jak będzie też trochę wyraźniejszy dźwięk ale za taką kasę nie oczekuje oczywiście cudów
Oglądam te ich filmiki ale ciężko coś wyłapać czy to jakkolwiek brzmi. Druga sprawa to czy ten wydech podejdzie do Giulki 2.0 200KM czy tylko do 280KM?
Załóż ragga, będziesz miał kompet - fajny dźwięk i lekkie strzały jak go zmusiszNajlepszy stosunek ceny do jakości ma Ulter, na allegro za ok 2500zł.
Jednak sama zmiana końcowego strzałów Ci nie zapewn.
A czy ty czasem nie wywaliles ragi bo buczała? [emoji16]Załóż ragga, będziesz miał kompet - fajny dźwięk i lekkie strzały jak go zmusisz
Wysłane z mojego CPH2009 przy użyciu Tapatalka
W giuli z GPF? Strzały czy pierdnięcia?Załóż ragga, będziesz miał kompet - fajny dźwięk i lekkie strzały jak go zmusisz