_ZAGIEL_ AR 33 1.4 boxer

_zagiel_ napisał:
a tu dzwiek mojego bokserka KLIK nowosc w kraju :D

ślicznie ale i tak nie to samo co w rzeczywistości :twisted: (noc piątkowa 2 godzina i ryk na skrzyżowaniu lub niedziela tunel i obie nasze ślicznotki pokazują jak pięknie mruczą) hehehe to było to

hehe w tunelu bylo ekstra szkoda ze tak daleko do bialego bo czesciej by ludzie slyszeli ta muzyke :D a w nocy by sie z radosci budzili :D

_zagiel_ napisał:
hehe w tunelu bylo ekstra szkoda ze tak daleko do bialego bo czesciej by ludzie slyszeli ta muzyke :D a w nocy by sie z radosci budzili :D

i tak najlepsze były spojrzenia i komentarze ludzi, jak jechaliśmy obiema po mieście lub jak na światłach obaj startowaliśmy hehehe :twisted:

albo sąsiedzi z bloku jak w niedziele rano obie stały obok siebie i pstrykaliśmy fotki hehe :lol:

Strzała a dlaczego ja nic nie wiedzialem na temat takiego spotkanka??
Masz Minusa :)

MaRcCo napisał:
Strzała a dlaczego ja nic nie wiedzialem na temat takiego spotkanka??
Masz Minusa :)

no i bez kitu minus zapomniałem o Tobie a wsio przez to ze reszta naszej grupy była w tym terminie niedostępna (jerzyk, lukasz.....) a tak na serio to (za mało wypiliśmy temu zapomnieliśmy)

ehhh no to jakies nowe fotki wrzuce co by nudno nie bylo :D :P

68.jpg

69.jpg

70.jpg

niewiem co sie stalo ale moje Kochanie umylo szybki w Bellach :D

71.jpg

niestety tylko taką pogodę mieliśmy do dyspozycji ale i ona nam dała trochę fajnych efektów hehehe

ehhh zazdroszczę takie spotu,żałuje że w mojej okolicy nie ma żadnej 33 z którą moją bella mogłaby się po fotografować....dla mnie kilka 33 w jednym miejscu to po prostu miodzik:)
nawet jak są przybrudzone to są piękne,gratulacje za ciekawe sprzęciki i pozdrowionka za to że dzięki takim jak wy te auta jeszcze pokazują się na drogach :D

Amortyzatory
Powrót