Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dzisiaj jak co roku odwiedziłem Classic EXPO w Salzburgu. Tym razem było zdecydowanie więcej super aut, nieco mniej klasyków dla ludu.
Poniżej pare perełek.
Tymczasem przyszła pora na serwis - nowy olej, płyn hamulcowy, wszystkie filtry i to wszystko. Na liczniku 108tys km.
W marcu mój Spider obchodził swoje 25 urodziny
Dawno nic nie wrzucałem, alfa ma się świetnie, upały które u mnie przeważają średnio zachęcają do jazdy, ale od czasu do czasu oczywiście się przelecę po okolicy.
Przy okazji fotka z nowym nabytkiem parę domów dalej. Gość ma pokaźną kolekcję podobnych bolidów, Countach to jego najnowszy nabytek.
Wakacje, to i jak zwykle u mnie jakieś włoskie muzeum motoryzacji trzeba było zobaczyć. Poniżej parę fotek z włoskiego narodowego muzeum motoryzacji w Turynie
Ferrari 500 w którym Ascari wygrał tytuł w 1952;
To raczej wiadomo
Na pierwszym planie Ferrari Massy a obok Alfa
To ciekawy projekt studentów politechniki turyńskiej pod okiem niejakiego pana Pagani.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.