to nie tak źle...Tysionc pińcet sto dziewińcet.
a już się obawiałem że pierdyliard :]
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
to nie tak źle...Tysionc pińcet sto dziewińcet.
jak chcesz szybko zarobić to ci dom :Tysionc pińcet sto dziewińcet.
Ja pierdziu5 stron tematu i rozmowa o dupie Maryni
a tu taki rodzynek mamy ,weźta się w garść chopy . Szerszeń pytanie konkret , auto jest w stanie tzw. oryginalnym czy poprzedni właściciel ( -e ) coś modzili ??
Ja bym poszukał jednak gdzieś tego kokpitu, w takim aucie chyba nie warto iść na kompromisy...
Tego nie ma na części, jeden koleś w PL podobno ma QIV, ale wersję EVO 3.2, która wyszła po przejęciu widelca przez Ferrari.Ja bym poszukał jednak gdzieś tego kokpitu, w takim aucie chyba nie warto iść na kompromisy...
Radek , może być ciężko ,ogólna produkcja to ok. 2800 szt.
Szerszeń tam siedzą 2 turbiny ??
To jest 2.0, czy 2.8, bo nie znalazlem w watku? V6 w Maserze brzmi sporo gorzej niz V6 Alfy. Ale to moze kwestia wydechu.
Szkoda, ze nie 3.2 V8, choc tak jak pisales, ceny sa wysokie, wiec lepiej czaic sie na piekne 3200 GT, ktore wystepowalo tylko z tym silnikiem (nawiasem mowiac ostatnie biturbo w Maserati).
Będę czujnie wypatrywał w 3city. Może zajechał byś nim na jakiś spocik?
Piękne auto... Pozdrawiam posiadacza "Widelca" - jakby nie patrzeć też jednego z BiturboPowiedz tak szczerze - jak wygląda kwestia prowadzenia się auta - jest bardziej komfortowe czy sportowe? Na wielu forach można też znaleźć opinie, że 2.0 V6 troche słabo ciągnie od dołu, bo w końcu pojemności się nie przeskoczy - a jak jest w Twoim odczuciu?
Nie pytam tylko z ciekawości - muszę przyznać, że troche ciągnie mnie do takiego czegoś i to najlepiej w tym sezonie...