Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cała buda jest od T.S a naprawy blacharskie były zrobione po dziadosku, widziałem osobiście tą 75 na Arkuszowej . Pic jeszcze raz pic , sprzedali facetowi za 10 Tyś . jako auto super hiper odrestałrowane :mrgreen: szybko jednak wyszły kwiatki z tym autem. Wartość tego auta jest odzwierciedleniem stanu teraz i wtedy. Druga sprawa jak może być auto całe pordzewiałe i bezwypadkowe :lol:BartekL napisał:Ja tam ich nie cenię ponad wszystko. No auto było całe pordzewiałe ale bezwypadkowe, więc nie dziwne że różne elementy pochodzą z innych 75ek
Skąd taka pewnośc? Po czym poznac, że buda jest od ts? Chyba z ciekawości obejrzę ten samochód.75andrew155 napisał:Cała buda jest od T.S a naprawy blacharskie były zrobione po dziadosku, widziałem osobiście tą 75 na Arkuszowej . Pic jeszcze raz pic , sprzedali facetowi za 10 Tyś . jako auto super hiper odrestałrowane :mrgreen: szybko jednak wyszły kwiatki z tym autem. Wartość tego auta jest odzwierciedleniem stanu teraz i wtedy. Druga sprawa jak może być auto całe pordzewiałe i bezwypadkowe :lol:BartekL napisał:Ja tam ich nie cenię ponad wszystko. No auto było całe pordzewiałe ale bezwypadkowe, więc nie dziwne że różne elementy pochodzą z innych 75ek
Rozmawiałem z tym gościem długo przed pojawieniem się tego ogłoszenia . Sprawdzał numer VIN i okazało się że te numery były w T.S i opowiedział mi całą historie tego auta i co go bolibimski napisał:Skąd taka pewnośc? Po czym poznac, że buda jest od ts
75andrew155 napisał:Tuti , 75 Turbo to inna bajka inne drażki inne stabilizatory inne półosie i wiele innych gratów
On pewnie sam nie wie co jest w tym aucie od T.S a co od Turbo :wink:Tuti napisał:a on ma wszystko od TS??
jak tak to go niezle w jajo zrobili...
Skąd w tych autach taka moc ??????wypisują na pałę KM :wink:amigas napisał:i kolejna turbo, tym razem aspirujaca do tytułu paździerz roku>>KLIK<<
75andrew155 napisał:Skąd w tych autach taka moc ??????wypisują na pałę KM :wink:amigas napisał:i kolejna turbo, tym razem aspirujaca do tytułu paździerz roku>>KLIK<<