[75] 1.8 turbo na otoMoto:)

amigas

Nowy
Auto
AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103
Jeżeli kogoś interesuje i go stać może warto się nią zaopiekować...>>KLIK<<

choć strona wizualna nie sugeruje super stanu....

Ja bym się jednak upierał, że może tu:P Co prawda autko nie moje, ale dośc fajny rarytasik i myślę, że jeżeli ktoś jest miłośnikiem transaxle to właśnie tutaj zajrzy a do takich chyba jest kierowane ogłoszenie bo przyznajmy jako autko na codzień dość toto kłopotliwe mogłoby być....przynajmniej dla przeciętnego alfisti:)

Ciekawa kombinacja samochodu sprzed i po lifcie i do tego rok produkcji 1990. Prawdopodobnie jest to samochód pieczołowicie odremontowany na Arkuszowej, który sprzedany został ok 1,5 roku temu z tego co pamiętam za kwote ok 10 tyś.
Widać remont nie został wykonany należycie skoro właściciel sprzedaje to auto za 4 tyś. eeeeeeee a może się myle

Remont był wykonany dobrze, tylko właściciel przypadkowy. Nie był Alfistą który wiedział co ma.
Sorry, ale jeśli ktoś pisze w ogłoszeniu 75 Turbo o spalaniu to już sami wiecie co... :wink:

Hehe Bartek , wiem że cenisz sobie fachowców z Arkuszowej ale ta 75 Turbo to jest kicha , zrobili gościa na szaro . Auto jest poskładane z kilku innych , rozmawiałem z tym facem . Arkuszowa to dobre cwaniaczki :wink:

Ja tam ich nie cenię ponad wszystko. No auto było całe pordzewiałe ale bezwypadkowe, więc nie dziwne że różne elementy pochodzą z innych 75ek

BartekL napisał:
Ja tam ich nie cenię ponad wszystko. No auto było całe pordzewiałe ale bezwypadkowe, więc nie dziwne że różne elementy pochodzą z innych 75ek
Cała buda jest od T.S a naprawy blacharskie były zrobione po dziadosku, widziałem osobiście tą 75 na Arkuszowej . Pic jeszcze raz pic , sprzedali facetowi za 10 Tyś . jako auto super hiper odrestałrowane :mrgreen: szybko jednak wyszły kwiatki z tym autem. Wartość tego auta jest odzwierciedleniem stanu teraz i wtedy. Druga sprawa jak może być auto całe pordzewiałe i bezwypadkowe :lol:

75andrew155 napisał:
BartekL napisał:
Cała buda jest od T.S a naprawy blacharskie były zrobione po dziadosku, widziałem osobiście tą 75 na Arkuszowej . Pic jeszcze raz pic , sprzedali facetowi za 10 Tyś . jako auto super hiper odrestałrowane :mrgreen: szybko jednak wyszły kwiatki z tym autem. Wartość tego auta jest odzwierciedleniem stanu teraz i wtedy. Druga sprawa jak może być auto całe pordzewiałe i bezwypadkowe :lol:
Skąd taka pewnośc? Po czym poznac, że buda jest od ts? Chyba z ciekawości obejrzę ten samochód. ;) Dziwi mnie obniżka z przeszło 10 tysiaków jakiś rok, czy więcej czasu temu do niecałych czterech teraz. Skoro jest taka super odpicowana, to w czym tkwi problem?

bimski napisał:
Skąd taka pewnośc? Po czym poznac, że buda jest od ts
Rozmawiałem z tym gościem długo przed pojawieniem się tego ogłoszenia . Sprawdzał numer VIN i okazało się że te numery były w T.S i opowiedział mi całą historie tego auta i co go boli

a to auto jest warte swoich pieniedzy?
wszystko jest sprawne?

to nie nowe auto, wiec nie ma sie co przejmowac ze ktos wlozyl inny silnik, o ile prawidlowo wszystko popodpinal.

Tuti , 75 Turbo to inna bajka inne drażki inne stabilizatory inne półosie i wiele innych gratów ale teraz auto może jest warte tą kasę , napewno jest przy nim sporo roboty głównie blacharskiej

Moc auta 190 KM ?????????? Drażki skretne przez całą długość auta ??????????? :shock: To pewnie jakiś unikatowy model albo właściciel nie wie co pisze :wink:

75andrew155 napisał:
Tuti , 75 Turbo to inna bajka inne drażki inne stabilizatory inne półosie i wiele innych gratów

a on ma wszystko od TS?? :shock:
jak tak to go niezle w jajo zrobili...

Tuti napisał:
a on ma wszystko od TS??
jak tak to go niezle w jajo zrobili...
On pewnie sam nie wie co jest w tym aucie od T.S a co od Turbo :wink:

i kolejna turbo, tym razem aspirujaca do tytułu paździerz roku:P >>KLIK<<

75andrew155 napisał:
amigas napisał:
i kolejna turbo, tym razem aspirujaca do tytułu paździerz roku:P >>KLIK<<
Skąd w tych autach taka moc ??????wypisują na pałę KM :wink:

bo sie nie znasz, miałeś kiedyś taki wydech jak ta? a widzisz nie, a to dodaje z 25 KM jak nic, nie wspominając o naklejce gti, w rzeczywistosci sumujac to wszystko (razem z naklejka 3.0) daje to 300 KM, ale właściciel jest miłościwy i nie poraża nas swą mocą:P

A ja gdybym miał teraz trochę wolnej gotówki, chętnie bym się nią zaopiekował i doprowadził do stanu bardzo dobrego. Zawsze o tym marzyłem, niestety mam teraz na plecach za duże jak dla mnie bmw i nie mogę z nim nic zrobic. ;)

Amortyzatory
Powrót