3 maja - Grudziądz - Spot + paintball :) !!!

• Autor wątku Autor wątku Mask
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
jak będzie padało to już w ogóle klimat z Rambo II :D a co do umazania farbą to polecam (zwłaszcza dziewczyną) pod maskę założyć jakąś chustę albo cienką czapkę (ewentualnie czepek z basenu xD nie nożart :D) żeby uchronić włosy :) a pod kombinezon jakieś cienkie rzeczy, co uchroni trochę przed siniakami

jak będzie padało to już w ogóle klimat z Rambo II :D a co do umazania farbą to polecam (zwłaszcza dziewczyną) pod maskę założyć jakąś chustę albo cienką czapkę (ewentualnie czepek z basenu xD nie nożart :D) żeby uchronić włosy :) a pod kombinezon jakieś cienkie rzeczy, co uchroni trochę przed siniakami

albo iść na całość i walczyć topless :) Wygrana murowana :)

Chodzi raczej o ilość kijków do kiełbasek Ale jak kilka osób będzie siedziało przy grillu to kijków będzie zapas

2 kijki się zwolnią, bo my z Tuśką będziemy grillować. Taki nie najmniejszy ten mój grill, więc ktoś się wciśnie do nas :)

Milej zabawy pany i panie :)

Wysyłane z mojego LG-P970 za pomocą Tapatalk 2

Aktualna Lista uczestników:
1. Mask (2)
2. radexon (1)
3. Abidibi1509 + Tusia147 (2)
4. semri + Justyna (2)
5. Fucel (1)
6. Semprefedele + Marta (2)
7. GregoR + Gosia (2)
8. Szwarak (2)
9. AdamOoo (1) - na 75%

10. Tracy (1)
11. Adam (1)

Mask, na fejsie pisała mi jeszcze Ula ze swoim facetem i Dorota, że będą. Co prawda oni w 3 podjadą około 12 na samo ognisko chyba. Prosiłem ich żeby sami się wpisali w temacie.

Słuchajcie, (głównie Semri i Tracy) o której spotykamy się na Lidlu w Świeciu?

Wszyscy chętni są mile widziani, jak będzie nas ponad 20 to też żaden problem :)

Szczerze mówiąc nigdy nie miałem okazji uczestniczyć w takich spotach ale postaram się chociaż pojawić o 9:30 bo niestety ale paintball nie pasuje godzinowo - ew. później do was dołączę towarzysko na papieroska przy grill'u tudzież w innych okolicznościach ;)

Mask, na fejsie pisała mi jeszcze Ula ze swoim facetem i Dorota, że będą. Co prawda oni w 3 podjadą około 12 na samo ognisko chyba. Prosiłem ich żeby sami się wpisali w temacie.

Słuchajcie, (głównie Semri i Tracy) o której spotykamy się na Lidlu w Świeciu?

Tak, tak, będziemy koło 12. Dorota chyba też będzie ze swoją połową.
Do zobaczenia

to czekam na fotki najlepiej jeszcze dzis ja siedze w bialymstoku i moge sie pocieszyc zdjeciami

Amortyzatory
Powrót