3 maja - Grudziądz - Spot + paintball :) !!!

• Autor wątku Autor wątku Mask
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Mask

Nowy
Auto
Lex IS200 SC
Cześć i czołem ;-)
Z małym poślizgiem, ale mam garść informacji odnośnie planowanego spota.

Tak jak większość zainteresowanych już wie, od jakiegoś czasu kombinowaliśmy aby zrobić małe strzelanie. Mamy u nas w Grudziądzu bardzo fajne miejsce do tego: Atomice - http://www.facebook.com/atomice . Teren jest bardzo ciekawy - warto przejrzeć fotki :>
Termin: święto 3 maja (piątek).
Niestety obłożenie miejscówki na paintball jest spore i na 3 maja w grę wchodziłoby zameldowanie się tam o godzinie 10:00. Czas zabawy ok. 3h.
Mam nadzieję, że taka wczesna godzina też będzie Wam odpowiadała :)

Koszt paintballa, to w zależności od wybranego ekwipunku:
Od 50 zł - kombinezon, spluwa, maska i podstawowe ochraniaczne, do bodajze 90 zł za full wypas z ochraniaczami na szyje, klejnoty, korpus itd.

W poniedziałek muszę potwierdzić rezerwację i też wypytam o więcej konkretów jak to wygląda wszystko w praktyce. Po paintballu też postaram się ogarnąć jakąś wspólną konsumpcję, czas na rozmowy, fotki - szczegóły później.

Proszę w tym temacie o deklarację uczestnictwa - zapisy wraz z ilością osób, które będą się bawić w wojnę :P Liczba miejsc jest ograniczona, ale z tego co pytałem to mają ok. 40 kompletów sprzętu, więc damy radę :D

Lista uczestników:
1. Mask (1)
2. ...

Więcej szczegółów i aktualizacja - w dalszych moich postach w tym temacie :)

Ostatnia edycja:
Ja na 70% pisze sie na tak:)czekam na grafik na maj to bede wiedział co i jak

Klepnięte z Note 2

Już nie bedę czepliwy i się nie doczepię zwrotu "z małym poślizgiem" :P

Jak sprawa dojazdu do samego miejsca? Wiesz, fotki to nie wszystko, jakbyś jechał swoją 156 to byłbym pewny, że miski nie urwę :D
dobra, a tak poważnie:

Lista uczestników:
1. Mask (1)
2. radexon (1)
3. Abidibi1509 + Tusia147 (2)

z tym jedzeniem to może jakiś grill party albo chociaz ognicho? w Końcu to majówka :D mają tam miejsce na takie sprawy?

Ostatnia edycja:
Niestety mnie zabraknie pracuje (obstawiam święto na Cytadeli) nie moge tego zamienic wiec bardzo szkoda bo to moje klimaty.Pozdrawiam

Lista uczestników:
1. Mask (1)
2. radexon (1)
4. semri + Justyna (2) - ogólnie majówkę mam zawszę zajętą na tygodniowe chlanie :P, ale mam nadzieje że wyjdzie coś z tego

Ja sie postaram być z moją narzeczoną:) tak na 77% bo nie wiem jak tam z grafikiem w robocie:)

Lista uczestników:
1. Mask (1)
2. radexon (1)
4. semri + Justyna (2)
5. GregoR + Gosia (2)

Ostatnia edycja:
W moim przypadku też na 99% będę, czekam na grafik na maj, ale zapewne dniówki mieć nie będę także ew nockę ale to nie przeszkadza w tym żeby uczestniczyć w spocie :)

1. Mask (1)
2. radexon (1)
4. semri + Justyna (2)
5. Fucel (1)

Lista uczestników:
1. Mask (1)
2. radexon (1)
4. semri + Justyna (2)
5. Fucel
6. Semprefedele + Marta (2)

Krótko i konkretnie - będziemy :)

Ostatnia edycja:
Dopiszcie Fucla, bo chyba korzysta z takiej samej skórki forum jak ja i nie zawsze widać to co napisze:) a kolejni, którzy będą kopiować to też bidaka pominą ;)

Lista uczestników:
1. Mask (1)
2. radexon (1)
4. semri + Justyna (2)
5. Fucel (1)
6. Semprefedele + Marta (2)
7. GregoR + Gosia (2)

Sprawdźcie zawsze kilka postów wyżej, czy nikogo nie pominęliście przy dopisywaniu :P

Dodatkowa kwestia:
Kombinuję również jakieś miejsce żeby coś zjeść i pogadać. Jak byście się zapatrywali na coś ciekawszego do zjedzenia, ale niestety droższego? 20-30 zł na osobę by wyszło - zależy co kto zamówi, a lokal jeden z lepszych u nas - Steak House Majero.
Czy może wolelibyście bardziej standardową opcję - jakaś pizza albo McD? :)

Ostatnia edycja:
u nas sie jeszcze klaruje sytuacja z majowka,mamy wyjechac na weekend :( ,wiec raczej nici z wyjazdu na Spot chyba ze na chwilke sie przywitac na 10 i zobaczyc wszystkich
jakby cos sie zmienilo Karol to dam ci znac

W tej kwestii dodatkowej to ja bym wolał tą restauracje Steak House Majero:)
Słyszałem że mają dobre stejki burnejki:)
Ale jak większość będzie za pizzą czy MC to sie dostosuje:)

Steak Majero fajna opcja :) ale gdzie my tam makarony postawimy :D

3 maja to święto, więc raczej wielkiego tłoku na mieście być nie powinno. Nie w Grudziądzu :P Znajdziemy miejsce dla naszych Belli :)

nie chce marudzić, ale myslicie, że restauracja to dobry pomysł? :) będziemy zziajani, zapewne mokrzy (i nie chodzi tu o sytuacje erotyczne :D) i pewnie oblepieni piachem z pola walki:P nie lepiej zrobić ognicho albo jeszcze lepiej- grila? W końcu to majówka, a w majówkę wypada grilować :)

Amortyzatory
Powrót