P
penny21
Guest
Fred napisał:jeszcze nik nic nie wrzucił.
Jak to nie Fred? Ja wrzuciłem pierwszy
Na wszelki wypadek jeszcze raz :
TO JEST LINK DO MOICH FOTEK
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Fred napisał:jeszcze nik nic nie wrzucił.
na początku listopada będę sie starał przeprowadzić negocjacje z prawnym właścicielem obiektuFred napisał:A jak tam adamodg?Jest szansa na śnieżnego grilla w rezydencji czeladzkiej ?
fred
w takim razie czekamy :mrgreen:adamodg napisał:na początku listopada będę sie starał przeprowadzić negocjacje z prawnym właścicielem obiektuDD o wynikach poinformuję :mrgreen:
A ja ISO 100 - czasy trochę dłuższe ale ze stabilizacją obrazu w korpusie takie rzeczy mi nie straszne 8)Fred napisał:Troche szkoda ze swiatla bylo tak malo i robilem na ISO 400. Oslabilo to kolorystyke no ale trudno ;//
To nic jak juz wszyscy byli w kosciele i spider i z - tka byly ustawione obok siebie przyszedl koles z zona i dzieckiem i stwierdzil patrz jaki fajny stary fiat (chodzilo o spidera)Pitus25 napisał:Wiecie jak podjechaliśmy pod kościół to słyszałem jak jakaś babka z gości ślubnych mówiła do kogoś że Alfy przyjechały z całej Polski. Ponad 30 aut, cała POLSKA nie wyprowadzałem jej z błędu