• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

25.10.08 SPOT PSZCZYNA

• Autor wątku Autor wątku Fred
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
melduję powrót bez przeszkód a nawet przy powrocie wymiana pozdrowień ( mruganko ) z jakimś panem w 156 :lol:
kolumna była bardzo imponująca no i zestaw ślubnych alfek rosso też miło było zobaczyć na własne oczy
jedyna prośba do przyszłych młodych - bierzcie śluby w lato ( brrrrrrrrrrrrrrr ) :mrgreen: :mrgreen:
no i oczywiście czekam na fotki
aha- jestem 2 zł do przodu po podliczeniu zbiórki <haha> <haha> <haha>
Kate - mrozić mi tą wódeczkę bo ciepłej nie pijam :DDD

adamodg napisał:
melduję powrót bez przeszkód a nawet przy powrocie wymiana pozdrowień ( mruganko ) z jakimś panem w 156 :lol:
kolumna była bardzo imponująca no i zestaw ślubnych alfek rosso też miło było zobaczyć na własne oczy
jedyna prośba do przyszłych młodych - bierzcie śluby w lato ( brrrrrrrrrrrrrrr ) :mrgreen: :mrgreen:
no i oczywiście czekam na fotki
aha- jestem 2 zł do przodu po podliczeniu zbiórki <haha> <haha> <haha>
No to stawiasz 0,5 za to co zostało ha ha ha :DDD

my też juz w domu cali i zdrowi.Pozdrawiamy wszystkich.dzieki za miłe spotkanie.Do nastepnego razu. FERARI zachorowałem na Twoją brykę:) siema

25.10.08 SPOT PSZCZYNA
Autor Wiadomość
Adamodg napisał:
.......jedyna prośba do przyszłych młodych - bierzcie śluby w lato ( brrrrrrrrrrrrrrr )....

Mówisz masz:) ZAPRASZAMY 25 LIPCA 2009 (LATO :)) NA NASZ ŚLUB DO PIEKAR ŚLĄSKICH. Byłoby nam bardzo miło Was wszystkich zobaczyć :)

Cycus napisał:
Mówisz masz:) ZAPRASZAMY 25 LIPCA 2009 (LATO ) NA NASZ ŚLUB DO PIEKAR ŚLĄSKICH. Byłoby nam bardzo miło Was wszystkich zobaczyć
Z nami jak z dziecmi co do raczki to do buzi :) a tak na powaznie jak tylko bedzie mozliwosc to napewno sie zjawimy.
Pozatym bardzo milo bylo zobaczyc znajome juz twarze jak rowniez poznac nowe osoby osobiscie oby wiecej takich spotkan.

Cycus napisał:
25.10.08 SPOT PSZCZYNA
Autor Wiadomość
Adamodg napisał:
.......jedyna prośba do przyszłych młodych - bierzcie śluby w lato ( brrrrrrrrrrrrrrr )....

Mówisz masz:) ZAPRASZAMY 25 LIPCA 2009 (LATO :)) NA NASZ ŚLUB DO PIEKAR ŚLĄSKICH. Byłoby nam bardzo miło Was wszystkich zobaczyć :)

no ba - jestem :mrgreen:
a propos ferrari - widziałem i słyszałem ( suuuuuper )

To Ferrari to było F430 8) Nie chciałem go gonić żeby mu wstyd nie było :wink:
Kilka moich fotek 8)
F O T K I Slideshow co 5 sekund.

Witajcie sorki ze sie nie zjawilem ale bylem oczywiscie w trasie od kilku dni na pomorzu i dopiero wczoraj w nocy wrocilem albo dzis nad ranem jak kto woli.... ale oczywiscie najlepsze zyczenia dla mlodej pary... pozdrawiam wszystkich

Ja i moja bella meldujemy powrót do domu :D choć na koncie pierwsze punkty od Panów policjantów z Pszczyny 8), którzy i tak potraktowali mnie :DDD łagodnie.
Dzięki za miłe spotkanko, pozdrwionka dla wszystkich!

Amortyzatory
Powrót