• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

25.10.08 SPOT PSZCZYNA

• Autor wątku Autor wątku Fred
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
sory że tak się piekliłem co do terminu ale byłem przekonany że ślub był w ten weekend :)
dopiero Korczu uświadomił mi że to jest 25.10.2008 - nie przeczytałem dokładnie tematu :(

rafal_1974 napisał:
Żorach proszę o propozycje gdzie i o której
jezeli beda wszyscy jechac od strony rybnika to najlepiej byloby sie spotkac kolo dywyty jezeli zas jeszcze bedzie jeszcze jechal wodzisalw i jastrzebie to moze dobrze by bylo sie spotkac przy carefurze (czy jakos tak to sie pisze) co do godziny to czekamy na info o ktorej zbiorka w pszczynie i mysle ze sie wtedy bedziemy dogadywac

Zbieramy sie w Pszczynie ok godz 12.00 - 12.30 !!!!

A gdzie..? to juz niech sie okreslą mieszkancy ktorzy znają te rejony i mogą zaproponowac jakis spory parking

fred

Fred napisał:
A gdzie..? to juz niech sie okreslą mieszkancy ktorzy znają te rejony i mogą zaproponowac jakis spory parking
Dosyc taki parking jest przy zagrodzie zubrow przy polu golfowym na przeciwko parku :mrgreen:
Czyli mozna by sie ustawic w zorach wstepnie na parkingu dywyty o godzinie 11:15

Siema! Wydaje mi się ze Żory to raczej nie po drodze do Pszczyny!? Może Pawłowice? hmmmmmmmmm ?

Krzysiek866 napisał:
Może Pawłowice? hmmmmmmmmm ?
Pawlowice to zas z zor i rybnika nie podrodze :roll:
To moze poprostu ja sie umowie z chlopakami z Rybnika i okolic a z reszta spotkamy sie w pszczynie

Jasne jak kto woli i jak komu bliżej!!jak by co to gdzie jest ta dywyta to może ja tez przyjadę jak nikt z jastrzębia nie będzie jechał .

Ok rozumiem że spotykamy się w Pszczynie o 12.00-12.30 przy zagrodzie żubrow przy polu golfowym na przeciwko parku

Dla ludzi z Bielska spotykamy się o 11.45 na parkingu Tesco przy drodze wylotowej na Katowice (ul. Warszawska ) Wyjazd godz. 12.00

Siema! Ponowne pytanie jedzie ktoś z Jastrzębie i okolic (Wodzisław Śl. itp ) jak co to piszcie! a jak nie to spotkanie w Żorach w miejscu którym pisał DDEvil !! odp Krzysiek

Hej! Sorki dawno nie czytałem tematu. Krzysiek 866 ja jadę z Jastrzębia, więc możemy jechać razem przez Pawłowice do Pszczyny albo do Żor i pojechać większą kolumną. Dużo dalej nie będzie i wg mnie lepsza frajda :) Czekam na Twoja decyzje :)

Siema! Może w Pawłowicach na orlenie ( jest przy drodze ) A pózniej zadecydujemy czy jedziemy do Żor choć frajda była by dużo lepsza na pewno w większej kolumnie !

Gopcio, no coś Ty tam chłopaku narobił? :shock:

Ja apeluje do wszystkich,.... nie rozbijać mi alf :evil:

I moze by tak ktos wrzucil jakąs mape gdzie sie spotykamy w Pszczynie bo nie wiem

fred

Witam moze przynajmniej jakas ulica gdzie sie spotkamy w Pszczynie
do soboty pozdrawiam <hello>

Amortyzatory
Powrót