Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kivi84, jedna w sumie sugestia jeszcze mi się nazywa - spróbuj przy okazji uświadomić ludzi, że na koszty trzeba brać sporo poprawkęBo planowany budżet lubi się minąć z rzeczywistością...
Tak tylko update - EMU steruje już elektroniczną przepustnicą bez problemów![]()
kivi84, jedna w sumie sugestia jeszcze mi się nazywa - spróbuj przy okazji uświadomić ludzi, że na koszty trzeba brać sporo poprawkęBo planowany budżet lubi się minąć z rzeczywistością...
lubi sie minąć?! raczej w większości przypadków mija się kilometrami!no chyba, ze ktos ma podejscie typu "eee... zrobi sie pozniej" albo "powinno wytrzymac..." itp. Wtedy pozornie wiele rzeczy na poczatku mozna zrobic taniej, ale w wiekszosci przypadkow pozniej okazuje sie, ze wydajemy kilkukrotnie wiecej niz kosztowałoby to za pierwszym razem. Potem trzeba doliczyc ciagłe rozbieranie auta, zamawianie czy dorabianie cześci, stracony czas, nerwy itp. Jak chce sie miec mocny samochod, ktorym bedzie mozna jezdzic bez strachu, ze sie rozpadnie to trzeba kupowac mocne frukty!
Po tygodniu riposta nie za tęga, bo niestety krowa jaka jest E39 M5 w żadnym wypadku nie objedzie Uno Turbo na jakiejkolwiek próbie sprawnościowej. No chyba ze mówisz o katalogach i autostradziemhm, stare rozpieprzone uno objedzie m5... jak będzie to 520 ze znaczkiem mpower to może...
Pod maske i pod spód Ci zagladałęm. Macałem nawet ten piękny wałek napędzający w zamyśle kompresor i reszte alu złomu który miałeś wpakować. Kompresorkiem też zakręciłem. I nie dziwne że masz hejterów zanim skonczyłeś projekt bo mija juz rok? Od kiedy masz wszystkie graty? Nie łatwiej przejść przetarta tanszą scieżka? (Taką która każdy zdrowomyślący poleca?) Zapakować v6 lub 20vt a nie rzeźba w goownie.
I coś czuje że mi kutas na czole predzej wyrośnie lub podłoga ci zgnije razem z tym JTSem nim skonczysz projekt.
Rozmawiałem tu i tam i podobno w niektórych miejscach jestes "niemile widziany"
Pozdro 600
Tu chodzi też o ogólne założenia projektu, bo ja kajarząc co ma być wpakowane nie widzę w tym żadnego sensu, ani logiki i z tego za żadne skarby nie wyjdzie szybka alfa- ładowanie pieniędzy w błoto ogólnie. Nawet jak to dojdzie do skutku to i tak szału nie będzie, jedyne och i ach będzie z tego powodu że to jedyna 1.8 T.S KompresorTo nie VW, ze projekty powstaja w kilka tygodni lub nawet dni, bo wszystko co potrzebne jest dostepne od reki.
Mi zbieranie czesci zajelo ponad rok. Sama budowa około półtora roku. Nastepnie po teoretycznym zakonczeniu projektu kolejne 3 lata (do dzis włacznie i jeszcze dłużej), ktore poswieciłem na ciagłe zmiany tego co juz zostalo zrobione, ulepszenia(pewne czesci i rozwiazania nie byly dostepne wczesniej lub byly bardzo drogie) i weryfikacje wytrzymalość różnych części. Lista rzeczy, ktore chcialbym jeszcze zrobic jest długa, ale poprostu brakuje czasu i pieniedzy.
Tu chodzi też o ogólne założenia projektu, bo ja kajarząc co ma być wpakowane nie widzę w tym żadnego sensu, ani logiki i z tego za żadne skarby nie wyjdzie szybka alfa- ładowanie pieniędzy w błoto ogólnie. Nawet jak to dojdzie do skutku to i tak szału nie będzie, jedyne och i ach będzie z tego powodu że to jedyna 1.8 T.S Kompresor
Przełożenie 3.0 było by lepsze pod każdym względem, a podpieranie się naciskiem na przednią oś i tym że V6 ma ciężki przód przez co nurkuje to jakieś dobieranie faktów pod to co się w głowie uroiło i brednie jakie w internecie piszą.
Jedyna Alfa jaka była tutaj grzebnięta i kompleksowo przygotowana to Alfa GrzesiekK. i według mnie to jedyna słuszna droga z tymi autami