[155] 20 rocznica produkcji

• Autor wątku Autor wątku tomi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
tez mi sie wydaje, że były wcześniej przecież sama płyta powstała chyba w 88 roku

@Marek

nie, co najwyzej się wycierają ale to dopiero od 300kkm wzwyż

Moje pierścienie się trzymają:)

Twoje się nie liczą, bo Ty już wszystko w silniku wymieniłeś. Chyba tylko blok został z oryginału ;-)

---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

nie, co najwyzej się wycierają ale to dopiero od 300kkm wzwyż

Ja nie wiem czy pękł, czy się wytarł. To się okaże dopiero po rozebraniu silnika...

Po zdemontowaniu aluminiowej osłony kolektora widać, że druga rurka od lewej jest cała uwalona w oleju.

Marek, ja u siebie tylko głowicę zregenerowałem celem odświeżenia silnika:P Głębiej wszystko jest tak jak było:P

Przestańmy już offtopować. Zaraz założę nowy temat

No Artek w końcu zdjęcia ze spotu zapodałeś.Brawo:)[/QUOT

A ty kiedy zapodasz swoje?u ciebie spot to jak wszystko z garage wystawisz!;):D!

No dosłownie.Temat 155 w Koszalinie już prawie umarł a w Szczecinie to można tylko pomarzyć:( ale dobry pomysł zapodałeś z tym garażowym spotem.Uwierz mi że zrobię taką fotę:D

Czekam!!:D,155 nigdy za mało!:P.a trzy czerwone sztuki razem?hmmm...dawaj zdjęcia!!

Łukasz!czy to znaczy że będę mógł zobaczyć,twoje czerwone śliczności?wszystkie?

Tak zobaczysz wszystkie trzy z czego jedną w fazie rozkładu:)
Paweł z tymi autostradami to Cię poniosło hehe.Dobrze wiesz że w tym kraju ich nie ukończą.I z miejsca chciałbym uprzedzić słowa Twe.Ja Q4 ukończę w tym roku.Na swoje 20 lecie opuści w końcu garaż:)

Dawaj!!;),u mnie w chacie dym!Q4,albo delta integrale.dla mnie wybór prosty!:P!
Choroba nie uleczalna!:o

o kurde to może zróbmy ogólnopolski zlot 155 !?
tyle ze 15 5 jest we wtorek więc trzeba wziąść wolne żeby sie spotkać np w wawie lub Łodzi żeby każdy miał podobna odległość do przybycia - co wy na To ? albo w weekend poprzedzający ? 12-13 maja ?

Amortyzatory
Powrót