[155] 20 rocznica produkcji

• Autor wątku Autor wątku tomi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

tomi

Nowy
Auto
159 1.9 Ti , 147 Racer, Spider 916 TS
Jak niektórzy wiedzą w tym roku przypada 20 rocznica produkcji modelu 155.
Na forum berlinasportivo twierdzą że jest to dokładnie 15 maja 2012 (15/5 2012)
Organizują ciekawą akcję do której zamierzam się dołączyć z jakimś krótkim filmikiem lub zdjęciem :)

http://forum.berlinasportivo.com/showthread.php?t=2139

a nie jedziecie do mediolanu jak to robia 75ki na kazdą okrągłą rocznice?:>

A byłeś w mediolanie na rocznicę? posiadaczu 75 ;)

ne;) ale to nie znaczy ze inni nie byli;) i ze taki event sie nei organizuje. akurat moja na rocznice byla w proszku:( po pocalunku z nubira:(

Przez takie akcje sami dokładamy cegiełkę do tego żeby 155 stało się kultowym autem, i ta data 15.5 :)

Jak najbardziej też się przyłącze.

Ps. 75 amigasa to chyba jakaś wyimaginowana każdy słyszał nikt nie widział :P

to zes Ty nie widział to nie kazdy od razu;) byli, widzieli ba nawet jezdzili. Ale fakt przydałoby się ma spocie pokazać jakoś bo troche lipa;)

amigas, wysłałem Ci sms'a z modelem tego radia filipsa co chciałeś;)

Uczcimy to dzisiaj na spocie grupowym zdjęciem przybyłych Alfa Romeo 155:o,

Można okazjonalne naklejeczki 20th anniversary zrobić jak to było na 100-lecie marki:)

Fajne. Muszę dodać, że dla mnie jest to nie tylko 20. rocznica modelu ale także mojej ślicznej Belli :) 20 lat od daty wyjechania z salonu minie dokładnie 17 września :) Mimo 20 lat na karku ludzie się nią zachwycają a ja jestem z niej dumny :)

No a mojej jeszcze brakuje 4 lata ...:)do 20-tki...:)i dotrzyma ja juz sie o to postaram żeby obchodziła ze mną ta rocznicę....;)!!!!

Wiecie co wam powiem....może i to troszkę dłupio zabrzmi ale chyba sobie nie wyobrażam zycia bez mojej 155-tki...mam ją dopiero 3 miesiące nawet już chyba 4 leci a ja się poprostu w niej zakochałem...:)!!!!inaczej tego się nie da określić....:)ma u mnie dożywocie ale jak każdy wie jak się dba to nigdy nie umrze...:):):):)

20-lecie...:):):) dobijemy do 50-lecia albo i dalej...155 nigdy nie wyginie...:)!!!!

Żeby nie było!super hiper mega sqład Alfa Romeo 155 Warsaw Team!:o08012012049.jpg08012012050.jpg

Ależ to pięknie wygląda...:)

No....:)i jak się trzymaja nasze autka...:)niemcy mogą tylko nam pozazdrościć...:)

Jakby nie patrzeć to na fotce załapało się VR10 z katalogowymi 454KM:D

Temat wątku powinien raczej brzmieć: 20 rocznica zakończenia produkcji.

hmmm, powiedzcie lepiej ze chcecie się spotkać i pochlać :P
i wszyscy wiedzą co i jak :P

Amortyzatory
Powrót