Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jakby auto brało litr oleju na 1000 km to nadawało by się do remontu na wczoraj.
W ciemno stawiam ze masz 10w60
Teoria o benzynie w oleju trochę mnie zaniepokoiła (będę musiał robić remont ??), zamykam już szybko korek i bagnet oleju by czasem nie wyparowała, bo wtedy mógłbym stwierdzić niższe poziomy oleju, tak sobie myślę że teoretycznie , poziom oleju może nawet wzrosnąć- jeszcze tego nie zaobserwowałem
400 czy 500 ml na kazdy 1000 km
Gdzieś mi się obiło tutaj o oczy, że ktoś zalał silnik tym Millersem CFS i silnik go zaczął siorbać. Nie wiem, czy nie chodziło o TSa co prawda.
z jakimi V jezdzicie? I na jakich obrotach? Ale tak serio
Temat rzeka a konsensusu żadnego być nie może, jak w tematach o zużyciu paliwa lub wojenkach benzynowo-dieslowskich.
Czytam wręcz przeciwne opiniejak nie będzie ? - co do spalania (benzyny) w Vkach jest wyjątkowo zgodne z instrukcją
Odważnie, ignorujesz takich którym nie podoba się dźwięk v-ki a w ekstazę wprowadza ich żywiołowy klekot. A jak udowodniono nie raz to przecież jedyna zaleta busso.a w kwesti benz-diesel przecież chyba wątpliwości nie ma
Spalanie ? naprawdę przy tej mocy to już nie ma diametralnej różnicy nawet ze współczesnymi silnikami (diametralnej, nie mówię o 2-3 litrach)