bussoholik
Nowy
Sytuacja Kaaca jest o tyle inna, że ma szansę wyrwać 20 koła za auto. To zmienia perspektywę (przynajmniej dla niego).
Bussoholik - ktoś kto kupi od Ciebie to auto zrobi sobie świetny prezent. Czasami pojawiają się na forum "szukający busso w dobrym stanie". Powinni już ustawiać się w kolejce!
Niby 2.5 to jedyny minus tego auta (że nie 3.0), ale tak naprawdę w zestawieniu z manualem to dobre combo, a 2.5 ma inny charakter niż 3.0 (ciekawszy IMO sam w sobie). Z tego co kojarzę lepiej też gada
Ewentualne braki momentu można sobie zrekompensować dolotem (mod baranów + większa przepustnica).
Dolot jest już w niej zrobiony (kwas + polerowanie przepustnicy + barany od 3.0).
Ogólnie to dołożyłem do niej skórę w elektryce z podgrzewaniem foteli, telefon, kontrolę trakcji (ASR) , zmieniłem kolektor na 3.0 + zrobiłem dolot na silikonach i kwasówce, zmieniłem wydech (drugi raz - jest nowy), przerobiłem ICS-a i dołożyłem transmiter BT 4.0 z ATP-x, zrobiłem autorski shortshifter (jedyny w swoim rodzaju, skrzynia pięknie pracuje), dołożyłem lusterko fotochromatyczne, tempomat, elektryczne składanie lusterek ... pewnie są jeszcze jakieś modyfikacje o których nie wspomniałem, bo po prostu już nie pamiętam co robiłem - tyle tego było że ciężko mi się już połapać.
Ostatnia edycja: