albo mobila podobnego wleje 5w40
Mobil to syf. Jak już to zalej jakiegoś motula. Nie jest dużo droższy a na pewno dużo lepszy.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
albo mobila podobnego wleje 5w40
MOTUL 8100 X-CLEAN 5W40 5L
będzie dobry?
BTW. Gdzieś ktoś napisał żeby w jtsach używać olejów low saps. Nie wiem czy to dobry pomysł. znalazłem taki artykulik: http://www.e-autonaprawa.pl/artykuly/3516/niskopopiolowe-oleje-silnikowe.html
I wynika z niego (jeżeli tekst jest wiarygodny) że o ile przedłuży się życie katalizatora to można zarżnąć inne elementy silnika...
Jak się okaże że będziesz miał ten nagar na zaworach to co czyszczenie? pomaga to w czymś? i czy ktos to wogóle czysci bo jak wpadnie do komory to porysuje wszystko.
Ja zmieniam co 12 miesięcy i teraz mi wypada i nie wiem czym zalać może zostanę przy helix ultra albo mobila podobnego wleje 5w40
dodatki od archoila![]()
Jak się okaże że będziesz miał ten nagar na zaworach to co czyszczenie?
Jak się okaże że będziesz miał ten nagar na zaworach to co czyszczenie? pomaga to w czymś? i czy ktos to wogóle czysci bo jak wpadnie do komory to porysuje wszystko.
Ja zmieniam co 12 miesięcy i teraz mi wypada i nie wiem czym zalać może zostanę przy helix ultra albo mobila podobnego wleje 5w40
Ja Rzeszów więc i tak nie po drodze ;pPołudnie Polski GOP.
Twój wybór.
POzdrawiam
faktycznie ciężko to znaleźć, póki co bym zaślepił odmę bo nie wiem co innego można zrobićCześć, odświeżę trochę temat bo mam problem z odmą, a dokładniej z tą membraną w środku ponieważ jest nieszczelna, pękła ta gumka okrągła na dole tej membranyCzy ktoś może mi podać jakiś numer katalogowy tej membrany odmy w JTS? Bo dzwoniłem do kilku ASO i nigdzie nie mogą tego znaleźć
Pomoże ktoś?