Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie byłbym sobą jakbym sobie nowego czegoś nie wymyśliłBędzie Dashboard EMU na androidzie !
No i oczywiście cały inny bajzel jaki się z androidem w wozie wiąże
![]()
Pokaż załącznik 207003
stare ECU są strasznie upierdliwe w modyfikacjach...czegokolwiek
a na emu zrobisz łatwo "prawie" wszystko, i jeszcze wyswietlic sobie mozesz
w takiej jeszcze starszej np 155 motronik jest tak drętwy że chcąc zmienć mapę musisz programować epromy i podmieniać w ECU, bardzo elastyczne rozwiązanie
pozatym nie mozesz zmienic breakpointów, ustawic procedury startowej czy porządnych funkcji zabezpieczających silnik... ze o ALS nie wspomnę.
w

Jedyne co mi do głowy przychodzi na co Ci świnka w seryjnym silniku to eliminacja przepływomierzamoże ktoś miał dość falowania etc. I tak zrobił. Konwersja MAF-MAP. I dlatego mogło by nie działać po odpieciu.
Ekrany oczywiście konfigurowalnei ego kontrolować nie potrzebuję. Ja napewno AFR(stosunek powietrza do paliwa) EGT (temp spalin) bo do tego nie mam zegarków w aucie, muszę zbadać jak działają ostrzeżenia z takiego tabletu o przekroczeniu wartości. W tej chwili piszczą mi zegarki - olej jak ciśnienie spada poniżej zadanego czy jak przekroczę temp oleju. Wiec przydatna rzecz. Z drugiej strony zegary w słupku mocno irytują nocą bo nie mają regulacji jasności podświetlenia i jakby ten EMU Dash działał jak powinien to mógłbym z nich zrezygnować.
Boczki mają skórę w kolorze deski. Szaro czarne Gta. Muszę przemyśleć czy tak nie zostawic.No, to teraz akcja obszywania boczków drzwi bo trochę się gryzą ?
Pewnie niemało gimnastyki z demontażem i montażem deski jest , wyobrażam sobie...oj.
Listwa w tylnym zderzaku obowiązkowo w kolor nadwozia![]()
też walczyłem z tym. musisz wejść w system android jako programista i kody powpisywać. Zresetujesz go i wtedy po zapłonie, czy podłączeniu zasilania, on sam się włączy a po odcięciu zasilania wyłączy.nie mogę poradzić sobie ze skryptem odpalajacym androida po podłączeniu ładowarki.