• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[166] 166 V6 by Lotek

Mały up. Dawno się nic nie działo. 2 tygodnie temu wleciały zimowe 16Zdjęcie0270.jpg
Do tego w zeszłym tygodniu uporałem się z problemem przy odpalaniu jak się zagrzała, wymieniony czujnik położenia wału, 130zł 15 minut roboty i po kłopocie. Jakoś we wrześniu miałem problem ze sprzęgłem, pedał sprzęgła któregoś ranka wpadł mi w podłogę i zostałem bez sprzęgła. Winowajcą okazał się wysprzęglik przez który uciekał płyn.
Za jakieś 2 tygodnie wymiana oleju mnie czeka i może przy okazji trzeba będzie od nowa miskę usadzić bo się delikatnie poci. No i lecą już do mnie zimowe dywaniki gumowe do środka bo szkoda mi welurowych.
I taki mały bonus, mój kot też lubi V6Zdjęcie0268.jpg
Pozdrawiam;)

Piekna Alfa i do tego to imponujące V6... :)

Piekna Alfa i do tego to imponujące V6... :)

A dziękuję bardzo:) cieszy że płci przeciwnej też się podoba moja 166:P

A tu jeszcze jedno potwierdzenie że mój kot lubi AlfeZdjęcie0251.jpg

Świetne z tym kotem na kolektorze :)

Świetne z tym kotem na kolektorze :)

Żeby nie było że zdjęcie ustawione i że zwabiłem kotka tam jakimś smakołykiem, sam się tam położył jak wymieniałem czujnik a silnik był zagrzany i było mu ciepło.

Żeby nie było że zdjęcie ustawione i że zwabiłem kotka tam jakimś smakołykiem, sam się tam położył jak wymieniałem czujnik a silnik był zagrzany i było mu ciepło.
Ach te kotki, wiedzą, gdzie się położyć. Mały miłośnik Alf... :)

A może byś wstawił normalne zdjęcie z tymi nowymi felgami? :P Ciekaw jestem jak to wygląda.

Jutro jak zdążę po pracy żeby nie było ciemno to cyknę:P

Bardzo ładny egzemplarz 166 Wszystko zadbane i na swoim miejscu tak jak powinno być :D Masz tę przyjemność jazdy manualną skrzynią biegów ja niestety tak nie mam :< no ale cóż wygoda to wygoda hehe pozdrawiam ^^

A może byś wstawił normalne zdjęcie z tymi nowymi felgami? :P Ciekaw jestem jak to wygląda.

Przepraszam za marną jakość ale miałem tylko telefon pod ręką z marniutkim aparatem. No ale coś widać.Zdjęcie0274.jpgZdjęcie0275.jpg

P.S dziś przyszły gumowe dywaniki na zimę, w sobotę wrzucę je do środka.

Amortyzatory
Powrót