Lotek900
Użytkownik
- Auto
- Były: Alfa Romeo 156 1.6 T.S, Alfa Romeo 156 1.9 JTD, Alfa Romeo 166 3.0 V6, Alfa Romeo 156Ti
Witam, na forum jestem już dość długo, ale nigdy wcześniej jakoś nie przedstawiłem moich poprzednich Alf, więc teraz gdy kupiłem swoją 3 Alfę wymarzoną V6 postanowiłem się nią pochwalić wcześniej miałem dwie 156, pierwsza 1.6TS, a druga 1.9 JTD. Ale do rzeczy.
166 kupiłem 23lutego tego roku, pojechałem po nią i po chwili pisałem umowę
Alfa długo jeździła w Poznaniu u forumowicza Alfamaniak156 i to dzięki niemu wygląda jak nówka, ja po kupnie wymieniłem tylko olej na Motula, bo na takim jeździła wcześniej, jedną część wydechu bo miała przedmuchy i auto warczało jak stary golf, no i kupiłem 4 nowe opony Toyo Proxes T1-R. Od dnia zakupu banan z twarzy nie schodzi za każdym razem jak nią jadę.
Ale coś o niej. Alfa Romeo 166 3.0V6 rocznik 1999, przebieg z dziś to 234tys km. Wyposażenie jak to mówił poprzedni właściciel Full opcja bez navi
z planów to kupić jej felgi i opony na zimę. Jak na razie dbać jak najlepiej potrafię i cieszyć się jazdą.
Kilka fotek słabej jakości po dzisiejszym myciu, w tygodniu pojadę w jakieś ciekawe miejsce to zrobię lepszą sesje.

166 kupiłem 23lutego tego roku, pojechałem po nią i po chwili pisałem umowę
Ale coś o niej. Alfa Romeo 166 3.0V6 rocznik 1999, przebieg z dziś to 234tys km. Wyposażenie jak to mówił poprzedni właściciel Full opcja bez navi
Kilka fotek słabej jakości po dzisiejszym myciu, w tygodniu pojadę w jakieś ciekawe miejsce to zrobię lepszą sesje.