166 3.2 v6 ti

Super ! Gratuluję! Planuje taką nabyć , po mojej 3.0. Ciekaw jestem jak się zbiera, czy duża różnica między 3.0 a 3,2. Pozdrowka

A jak zuzycie paliwa? Da sie zejsc ponizej 15l? :D
Wybaczcie, wiem ze nie wypada pytac o takie zeczy, ale ja musze... :)
POZDRO :P

Auto wyglada rewelacyjnie, zawsze mi sie podobaly czy to 156 czy 166 po FL.
Gratulacje zakupu naprawde unikatowego auta.

Widzę zmianę i to naprawdę poważną. Gratuluje auta. Nie wiem na jaką lepszą Alfę mógł byś teraz zmienić.
Mogę nieskromnie zapytać gdzie dalej poszła 156-tka ?

Pozdrawiam i życzę bezproblemowej eksploatacji

Widzę zmianę i to naprawdę poważną. Gratuluje auta. Nie wiem na jaką lepszą Alfę mógł byś teraz zmienić.
Mogę nieskromnie zapytać gdzie dalej poszła 156-tka ?

Pozdrawiam i życzę bezproblemowej eksploatacji

156 poszła do dobrego znajomego i fana włoszczyzny.
Na pewno zadba o nią ;)

Bestia po prostu!

Też mi ten spojlerek nie pasuje . Będzie usuwany na wiosnę :)

Też bym się go pozbył (o ile już tego nie zrobiłeś), chociaż dostrzegam w nim jedną niezaprzeczalną zaletę - ta przerwa w spojlerze nad logiem AR robi za idealną rączkę do zamykania klapy bagażnika:girl_wacko: Strasznie mi tego brakuje w 159 i tak jakoś zwróciłem na to uwagę;)

Piękne auto, gratuluję.

Po nowym roku będę szukał chyba właśnie w końcu 166tki dla siebie, jako że jeżdżę na codzień 156 3.0 to tylko 166 3.2Ti wchodzi w gre ale chce czarną ;]

Jeszcze raz gratuluję trafnego wyboru, i dbaj o nią :D

to Twoja 166 TI była w Auto Świecie? :)
moim zdaniem perfect! Kolor ideał, felga ideał! na błotniku włoska flaga też jest urocza... też taką chcę :)

Pomimo, że jakoś nie pasuje mi kolor czerwony do dużego sedana to...twoja 166 jest super. Ten spoiler z tyłu jak dla mnie bomba: wyróżnia się a w dodatku ze smakiem...ehhh kiedy moje konto będzie miało tyle cyferek by móc sobie pozwolić na taką bestie:)

Gratulacje,auto na żywo musi robić piorunujące wrażenie i do tego bardzo słuszny silnik.Nie ,żebym był za jazdą o kropelce ,ale z czystej ciekawości : ile taka jednostka żłopie na trasie/mieście ? Oczywiście przy spontanicznej jeździe ,a nie emeryckiej,bo i nie przystoi taką alfą jechać 90 :D.

Jeszcze raz gratuluję.

Jeśli zamienię swoją obecną to wyłącznie na identyczną z tą. Tylko 3.2 Ti i raczej na pewno w tym kolorze.
No chyba, że dam radę sobie quattroporte kupić :)

Witam
rewelacja, palce lizać
pozdrawiam

mmmmmmmmmmmmmega poprostu ideał , ten kolorek, ten silnik, te fele(ti)

Amortyzatory
Powrót